Sari la conținut

Nichita Jan

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nichita Jan

  1. Sa umblat deja la ea . Pana la primavara vreau sa o transform .
  2. Salut, ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pentru o Honda Magna VF 750 C din 82 ? Si inca o chestie, a mea este pe cardan, stie careva se poate face conversie la curea sau lant pt a putea marii janta spate . Debia am adus o si vreau sa ma apuc de ea, mai e putin si vine " primavara " .
  3. Salut, sunt un posesor de Yamaha Majesty, pe care vreau sa-l modific . Dintre toti costructorii de aici, ma poate ajuta careva ?
  4. Da, am un scuter, nu ma prea atrag astea de viteza. As vrea sa-l modific, sa-i lungesc umpic cadrul, gen cum e prima poza pusa de mine .
  5. Pana la urma gasim pe cineva care se incumeta la o modificare, macar o alungire a cadrului ? Eventual un calcul pentru asa ceva ?
  6. Nu am zis ca se ridica singure in mers, am zis ca au suspensie reglabila, atat .
  7. Din tot ce am vazut apropo de gropi, au suspensie reglabila, multe nici nu folosesc cricul lasand-o jos de tot pe un suport ceva ...
  8. Salut, sunt nou pe acest forum si un incepator in ale categoriei A . Am cautat pe acest forum si nu am gasit discutii despre cum putem modifica scuterele noastre, asa ca am postat aici poate in timp se gasesc printre cei care modifica motociclete la noi in tara sa inceapa sa modifice si scutere . Am rasfoit umpic net-ul si am vazut ca japonezii sunt cei mai infocati in acest domeniu . Mi-ar placea sa fie cineva la noi in tara sa poate face asa ceva .
×
×
  • Creează nouă...