Sari la conținut

dannym4e

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Mobra 50S

dannym4e's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am desfacut telescopol si intrebarea mea este: ce cantitate de ulei este necesara pentru fiecare telescop? Multumesc!
  2. Siguranta 8A » Post actualizat in 19 Feb 2018 18:31 Buna seara! Imi puteti spune cat ulei se pune in paharele furcii fata? Multumesc anticipat! » Post actualizat in 19 Feb 2018 20:11 Am uitat sa precizez: Mobra 50 Super
  3. Salut! Eu am cumparat un acumulator de aici: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/acumulator-plumb-acid-alien-p-7689 si functioneaza foarte bine. Au si sigurante, in caz ca nu o ai pe cea originala!
  4. Salutare! Postez aceasta poza pentru a mai ridica putin moralul participantilor la acest topic! P.S. Kilometrii sunt reali.
  5. Salutare! Si eu caut o carte tehnica, dar pentru Mobra 50 (primul model). Si amortizoarele furca fata, pentru acelasi model. Multumesc!
  6. Multumesc pentru raspunsuri. Problema nu este de la fire intrerupte, se pare ca e o problema legata de tensiune. Cu farul pornit se aude foarte putin claxonul (daca turez mai tare nu se mai aude deloc), dar cu el stins este ok.
  7. Da, cand sunt in mers claxonul functioneaza perfect cu farul stins. Mobra nu are senzor de neutral. » Post actualizat in 16 Apr 2016 11:03 Am intrat in posesia acestor poze; calitatea lasa de dorit, dar poate vor fi de folos cuiva.
  8. Salutare tuturor! Am urmatoarea problema la Mobra 50S: daca circul cu ea, claxonul nu functioneaza atunci cand este si farul aprins. Cand stau pe loc functioneaza in ambele cazuri (cu sau fara far aprins). Care poate fi problema? Multumesc!
  9. Salut Alectronic, salutari detinatorilor de Mobre! In posturile anterioare iti recomanda cineva sa pui benzina in capul pistonului ceea ce este foarte bine! Elimini cateva cauze daca va porni asa! Alt lucru important de facut, este sa scoti filtrul de aer si cu seringa sa bagi benzina pe acolo. Cum spuneam, daca porneste ai aflat cauza, alimentarea. Cel mai important aspect este ca avand magnetou Ducati, cu o bobina de 12V nu va porni. Trebuie sa folosesti una pe 6V.(bovina din care pleaca fisa catre bujie) Argumentul ca are scanteie vizibila nu e valabil pentru ca la presiunea din motor va fi o scanteie foarte slaba! Succes!
  10. Vand platina noua, pentru magnetou Ducati. Pret 32 de lei transport inclus oriunde in tara. (sau livrare personala in Brasov si Prahova)
×
×
  • Creează nouă...