Sari la conținut

adi_ms

Membru
  • Număr conținut

    75
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    MS 11 KTM

Vizitatori Recenți Profil

351 citiri profil

adi_ms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut baieti. As dori sa-mi iau un maxiscuter Piaggio X9 si am o dilema: 200cc sau 500cc. As dori sa ma ajutati sa ma hotarasc. Acum 2 ani am avut un X9 de 200cc si am fost foarte multumit de el. Acum ma gandesc sa-mi iau un x9 de 500cc. Pe cei care au sau care le cunosc ii rog sa-mi spuna paerea lor. Astept cu interes raspunsurile voastre. Sa aveti o zi frumoasa.
  2. sal am eu una daca te intereseaza

  3. 100 % e de la roata din spate. Placutele de frana - exclus arc ambreiaj desprins - exclust ambreiaj uzat neuniform - exclus rulmentii de la intrare si iesire din cutia de viteze - aici am schimbat doar rulmentul de la iesire angrenajele din interior - verificate ( fara probleme vizuale) ulei inauntru - la nivel, acum schimbat la variator - nu de acolo vine zgomotul dar am verificat Mai ramane acum sa schimb si rulmentul de la intrare in CV. Interesant e ca, am coborat o panta cu motorul orpit si la aceeasi vitezaa (aprox. 50 km/h) apare zgomotul.
  4. Salutare. Am si eu o problema cu un X9 din 2003, 200cc. In timpul mersului de la o anumita viteza , respectiv 40, 50 km/h ,incepe si face un zgomot foarte urat, ca un fel de scartait care in julul vitezei de 50 - 60 km/h este foarte puternic. Sunetul vine de la roata din spate,aproximativ zona ambreiajului. Daca ati mai patit asa ceva sau aveti idee ce ar putea sa fie sa-mi spuneti va rog. Am desfacut tot, roata , ambreiaj, nu se vede nimic. Am desfacut si reductorul, am schimbat toti rulmentii din zona in afara de unul singur din spatele ambreiajului pe care nu l-am gasit dar cel pe care-l am nu arata rau asa incat sa faca asa zgomot. Nu mai stiu pe ce sa pun mana. Dati-mi o idee... Si apropo, daca aveti idee unde pot gasi un rulment de la ambreiaj ( rulment cu ace dimensiunea 20/29/18) v-as fi recunoscator, ca sa-l schimb si pe acela, sa elimin si varianta aceea. Va multumesc anticipat.
  5. Salutare. Am si eu o problema cu un X9 din 2003, 200cc. In timpul mersului de la o anumita viteza , respectiv 40, 50 km/h ,incepe si face un zgomot foarte urat, ca un fel de scartait care in julul vitezei de 50 - 60 km/h este foarte puternic. Sunetul vine de la roata din spate,aproximativ zona ambreiajului. Daca ati mai patit asa ceva sau aveti idee ce ar putea sa fie sa-mi spuneti va rog. Am desfacut tot, roata , ambreiaj, nu se vede nimic. Am desfacut si reductorul, am schimbat toti rulmentii din zona in afara de unul singur din spatele ambreiajului pe care nu l-am gasit dar cel pe care-l am nu arata rau asa incat sa faca asa zgomot. Nu mai stiu pe ce sa pun mana. Dati-mi o idee... Si apropo, daca aveti idee unde pot gasi un rulment de la ambreiaj ( rulment cu ace dimensiunea 20/29/18) v-as fi recunoscator, ca sa-l schimb si pe acela, sa elimin si varianta aceea. Va multumesc anticipat.
  6. Pai situatia este destul de nasoala. Inca n-am gasit. Chiar azi am vb cu dealerul KTM din Satu Mare si mi-a spus sa mai sun saptamana viitoare. Sper sa ma rezolve ei, ce-i drept o sa cad jos cand o sa aud pretul dar........asta e, n-am alta solutie. Sa ai bafta, poate tu gasesti mai repede.
  7. Offf......Offff........ Se pare ca nu mi-e dat vara asta sa ma mai dau cu motorul ....
  8. Varog sa ma ajutati sa gasesc o aprindere de KTM 250 GS, an fabricatie 1995, aprindere tip suedeza SEM. Va rog sa-mi spuneti daca stiti de vanzare pe undeva ca eu caut din toamna si inca n-am gasit, nici nu stiu unde sa mai caut. Ma intereseaza si noua si second hand. Va multumesc. Pun si ceva poze...
  9. mersi, numai ca nu prea stiu cum sa vb cu ei. Oricum nu stiu daca au asa ceva ca in gramada lor de aprinderi nu am vazut numai motoplat. mersi oricum.
  10. Ok. ma intereseaza. Ti-am trimis un PM. Sa-mi dai nr. tau de telefon ca sa luam legatura. Apropo, de unde esti? poate dau o fuga pana la tine.
  11. Salutare. Va rog si eu sa ma ajute careva sa gasesc o aprindere de KTM 250 GS, aprindere suedeza SEM, ma intereseaza statorul. Caut de anul trecut din toamna si nu am reusit sa gasesc. Daca stiti careva unde pot gasi noua sau de preferat din cauza banilor second hand spuneti-mi va rog ca deja nu mai stiu unde sa caut.
×
×
  • Creează nouă...