Sari la conținut

Sorin Radu

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Sorin Radu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sorin Radu

    service moto brasov

    Continuare: Mantetele erau montate, schimburile făcute, totul ok, deci. Întrebasem la momentul la care am lăsat mobra despre motivul pentru care, ”pe liber”, între 50-70 km/h, ghidonul vibrează. Am revenit așadar cu întrebarea, vineri, nu de alta, dar la o privire mai atentă a mobrei am observat că indicatorul treptei de viteză era desprins, atârna, așadar. M-am gândit că au apucat ”să se dea cu ea” și au identificat problema. ”Mecanicul” mi-a spus nonșalant faptul că respectivul ceas s-a desprins de la plimbare pe dumul de țară, iar despre vibrații, nici vorbă nu poate fi. ” I-am dat 290 pe dumul spre Stupini, nu vibrează nimic”, mi-a replicat profesionistul, vizibil deranjat, probabil pentru că avea de gând să mai dea vreo câteva ture, de weekend.
  2. Sorin Radu

    service moto brasov

    Și dacă tot am intrebat în stânga și în dreapta despre un service ”bun” în Brașov și împrejurimi și nu am găsit un răspuns concret (dar admit posibilitatea ca profesioniștii să existe, doar să nu-i fi găsit eu), propun să facem un miniserial despre locurile în care să nu ajungem, nici dacă ar fi ultimele din listă. Nu-i problemă, am pregătit eu câteva episoade. S1e1: Nea Adi de la Codlea: telefon 0721433146 , adresă aproximativă: ieșirea din Codlea spre Hălchiu, după calea ferată pe dreapta (aproximativ 100 m, într-o curte interioară ) Era marți, abia tavalisem mobra, usor pe dreapta și aveam mare nevoie de înlocuirea manetei de frână. Am ajuns la nea Adi, la recomandarea unor cunoștințe ok, bikeri. Am lăsat mobra la ”service” pentru înlocuirea manetelor de frână/ambreiaj si de asemenea, pentru schimbul de lichid de fână și lichid de răcire. Am așteptat cuminte până vineri când, deși stabilisem cu șeful ăl mare, nea Adi să iau mobra, distinsul nu mai răspundea la telefon. Am sunat din nou, în jur de 14:30, și deși omul nu a răspuns, m-am pornit la drum. Cu 10 minute înainte de a intra pe poarta service-ului am primit următorul sms: ”nu pot vorbi, sunt la o înmormântare”..semnat, nimeni altul decât, nea Adi. am intrat pe poarta service-ului cu pricina și stupoare, nea Adi își vedea tacticos de treabă. pesemne că îngropaseră mortul și terminaseră și cu pomana.
  3. Sorin Radu

    VULCANIZARE MOTO

    Îl recomand pe Alex, omul care a adus bunul simt in vulcanizare!(pe 13 Decembrie, lângă teo center, pe dreapta). 0724386272. Am rămas plăcut surprins să văd un It ist, pasionat de hobby ul lui, motorist convins și profesionist în recuzita si muncă. Sigur voi merge si cu auto.
×
×
  • Creează nouă...