Sari la conținut

Crowlee

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Crowlee

  1. Pai când se încingea motorul începea să "agațe" când schimbăm vitezele, lucru care nu se întâmpla la un monster, ăsta este mopivul pt care l-am schimbat
  2. Bun, am să arunc și eu un ochi pe site să văd ce oferte au cei de la kronau ai poate încerc și eu Castrol-ul pe care-l folosești tu BCB, mulțumesc de sfaturi! Asfalt uscat!
  3. Salut băieți/fete, cred că a venit timpul sa readucem la viață "bestiile", văd că unii s-au încumetat să iasă, eu nu aș face-o până nu-i schimb uleiul+filtrele. Anul trecut am folosit M-7100, asta după ce am inceput sezonul cu Shell și nu prea i-a priit.... Voi ce folosiți și cat intra la un schimb(efectiv) in motor?
  4. Salut! Posesor de N și mândru nevoie mare. Din 2009 import It, sunt al doile proprietar in țara, 19000km injecție, singurul aspect regretabil din punctul meu de vedere ar fi lipsa ABS-ului, altfel MINUNATĂ! La inceput de sezon mi-am propus să fac o revizie amplă, nu stiu cum s-a purtat cu ea "talianu", dealer-ul și fostul proprietar. Recunosc ca am parcurs topicul si sunt multe info pretioase si va multumesc pentru efortul și timpul alocat acestui topic!
×
×
  • Creează nouă...