Sari la conținut

George Vintila

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Honda
  • Numar Moto
    CJ 11 TNV

Vizitatori Recenți Profil

586 citiri profil

George Vintila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu stiu ce compresie am pe cilindrii, filtrul de aer este carcasa stock( cu un burete gen izolatie in el), toba stock, momentan cu spray de pornire nu am incercat....I-am dat cu putin deodorant )...si nu dadea sa porneasca.
  2. Salut, ma poate ajuta cineva cu un costum, sau macar o geaca moto? Mentionez ca am inaltime 165cm si putin sub 57 kg...numai muschi si creier. Nu ma deranjeaza daca este de sunt de dama, dar sa nu iasa asa tare in evidenta. App, caut si manusi+ cizme ~marimea 40. Asfalt uscat!
  3. Bujiile dau scanteie, la carburatoare nu cred ca e o problema, deoarece le-am pus de pe un alt motor care functioneaza normal. Am pus si benzina noua. » Post actualizat in 14 Aug 2016 17:58 DONE!
  4. Se comporta cam asa: https://www.youtube.com/watch?v=Nk80n1ajWOg&feature=youtu.be&disable_polymer=true Cand a fost o perioada mai rece, pana la sfarsitul lunii aprilie pornea, dar de cand e cald nu mai vrea. Unii colegi spun ca ar avea joc in supape....Sa fie necesara o rectificare a chiuloasei?
  5. Este vorba de un Suzuki RF400R din 1995...
  6. Salut, va rog sa ma ajutati cu o problema. De ceva timp motorul nu mai vrea sa porneasca, para sa invarta ok, dar nu o ia in nici un fel. Mentionez ca am reusit sa il pornesc, astupand filtrul e aer, pana in momentul cand da sa porneasca, si ulterior putin gaz. Sincer, nu reusesc sa ii dau de cap!
  7. Salut, am incercat o metoda de a porni motocicleta, astupand gura de la filtrul de aer pt cateva secunde, pana incepe sa porneasca. Porneste de cateva ori in acest mod, sa fie tot de la chiuloasa?
  8. Oare cat m-ar costa o operatiune de verificare/reglare joc supape?
  9. Baieti, va rog sa nu va certati . Sa ne concentram pe situatie, fiecare e liber sa spuna ce vrea, pro sau contra. Impreuna putem gasi o solutie la aceasta situatie & sunt deschis oricaror pareri, eventual verificarilor pe care as putea sa le fac.
  10. Multumesc pentru raspunsuri. Sincer, ma depaseste si nu vreau sa imi prin urechile in ceva, nu am desfacut niciodata un motor, de nici un fel. Stiti vreun mecanic prin zona Targoviste- Gaesti?
  11. Salut, cum sa fac acest lucru?
  12. Revin cu un mic video al situatiei, are cineva vreo idee? Mentionez ca odata cu venirea caldurii nu mai vrea deloc sa porneasca. https://youtu.be/Nk80n1ajWOg
  13. Salut, am o problema la un Suzuki RF400R: Prima oara porneste bine, dar a doua oara, la cald nu mai vrea sa porneasca. Mentionez ca bateria e pe duca si cu toate astea o incarc inainte de pornire, dar dupa ceva timp, cand motorul este incalzit si intra termocupla...daca o opresc nu mai vrea sa porneasca. Pare ca invarte bine, da impresia ca nu ar avea gaz, asa cred-nu sunt de meserie. Am incercat sa o pornesc si dandu-i curent de la o utilitara cu o baterie puternica, dar fara rezultat. O sa atasez si o filmare cand o sa am timpul necesar.
  14. Cred ca sunt putine sanse sa gasesc o reductie. Bujia mai mare, este mai lunga( a avut pe ea o saiba sa fie aproximativ la aceeasi adancime). Poti sa imi dai un exemplu cu aceeasi cifra termica? Nu ma pricep....
  15. Salut, Sper ca am nimerit corect, nu am mai vazut o problema de acest gen pe site. In primul rand, am achizitionat un Suzuki RF 400 RV...Acesta are 3 bujii normale-de 16 si o bujie de 18, si anume: DPR9EA-9( probabil una a fost stransa gresit si s-a dat alt filet). Sunt nedumerit ce fel de bujii sa folosesc, astfel incat sa nu se simta diferenta.... Multumesc anticipat,
×
×
  • Creează nouă...