Jump to content

Dragos Macovei

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Dragos Macovei

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Profile Fields

 • Interests
  Programare: MySql,PhP,Html.
  Tâmplãrie.
  Masini, motociclete.
 1. Salut mă interesează unde as putea găsi oameni pricepuți cu rs 125 ceva oficial nu în curtea din spate să umble cu grijă și să aibă idee ce fac.am auzit de un centru de scootere din București dar nu stiu cum se prezintă. Aștept păreri. Am rs 125 și nu vreau reglaje proaste să trebuiască apoi să schimb chiuloasa și alte piese.
 2. Am si eu o problema cu un rs 125 din 2007 mi se aprinde becul roșu și efi când trec de 6-7000 ture. El nu are powevlve și e și limitat din cdi. Se aprinde oare pt ca nu are modulul de powervalve ? » Post actualizat in 10 May 2016 18:32 Unde as putea sa îmi pun si eu un stativ pentru telefon? Din acela cu prindere pe ghidon sau ventuza dar mi e ca pe rezervor se dezlipește usor » Post actualizat in 03 Jun 2016 08:07 Caut si eu un suport de telefon pentru rs 125 modelul 2008 să îl pun pe rezervor sau asa
 3. Nu vreau să umblu, vreau doar să cumpăr una second hand fără să fiu fraierit
 4. Powervalve este o piesa care arată că un cablu de frana care are la un capăt o plăcută dreptunghiulara de aliaj (cu una din laturi sub forma de 'U') iar la celălalt capăt un +-(când aplici curent aici, se trage placuta lasand loc de evacuare mai mare). Cât despre delimitat nu stiu cine știe ce, doar ca tine de un anumit cdi despre care cred c este un cip.(asta este motivul pentru care am postat , să aflu, nu sa testez ce stiu sau ce nu stiu)
 5. Pentru cârcotași, țin să spun că este o rugăminte . Vreau sa cred ca aceasta întrebare va lămuri cât mai mulți începători. *P.s. am scris de 2 ori fără powervalve limitate . A doua oară trebuia să scrie delimitate *
 6. tuturor! Am citit si eu câteva , iar mai multe am auzit. Aprilia rs 125 fără power valve dar delimitată atinge cam 150-165 km/h și la fel si cea cu power valve , singura diferență fiind că cea fără e mai puturoasa în turații mai mici(până intră valva). As vrea dacă puteți să explicațidiferențele dintre Aprilia rs cu power valve si cele fără. Ar fi foarte util dacă le-ați categorisi așa : cu powervalve -limitate din cdi(și poate explicați și ce este acest cdi) cu powervalve-delimitate fara powervalve -limitate fara powervalve - delimitate Ca detalii ar fi: deosebiri, asemănări, viteze maxime, uzuri ridicate , și orice alte detalii si comentarii personale. Vorbesc despre rs 2 timpi modelele 1998-2005-2008. » Post actualizat in 06 Apr 2016 18:51 ?
 7. Buna tuturor! Am citit si eu câteva , iar mai multe am auzit. Aprilia rs 125 fără power valve dar delimitată atinge cam 150-165 km/h și la fel si cea cu power valve , singura diferență fiind că cea fără e mai puturoasa în turații mai mici(până intră valva). As vrea dacă puteți să explicați diferențele dintre Aprilia rs cu power valve si cele fără. Ar fi foarte util dacă le-ați categorisi așa : cu powervalve -limitate din cdi(și poate explicați și ce este acest cdi) cu powervalve-delimitate fara powervalve -limitate fara powervalve - delimitate Ca detalii ar fi: deosebiri, asemănări, viteze maxime, uzuri ridicate , și orice alte detalii si comentarii personale. Vorbesc despre rs 2 timpi modelele 1998-2005-2008.
 8. Va mulțumesc și e interesanta ideea cu lăsatul motorului pornit
 9. Sunt începător kevin . Aștept și sunt deschis pentru indicații și sfaturi. Explica-mi te rog
 10. Pai cu cât e cifra octanica mai mare cu atât e mai puternică aprinderea... Și bec nu are (2005 ). Scuza-ma dacă te-am deranjat în vreun fel, voi șterge postarea și voi căuta în altă parte
 11. Salutari tuturor, Recent am văzut câteva filmulete cu motociclete în 2 timpi cărora li se opreau motorul in timp ce mergeau cu ele și apoi câteva poze cu pistonul/cilindrul negru . Întrebarea este ce benzina trebuie pusa ? În legătură cu cifra octanica (96 octan și 4 n-heptan) sau 98 . De asemenea aș vrea ssa stiu (în legătură cu rs 125 ) : dacă tu te uiti în rezervor să vezii cata benzina ai , există șansă să nu aproximezi bine astfel încât să rămâi fără . Atunci impuritățile din rezervor vor înfunda ceva prin motor -cum eviți sau previ? » Post actualizat in 23 Mar 2016 16:09 De asemenea exista gradate (ca cele de la ulei la mașină) cu care să verifici benzina din interior?
×
×
 • Create New...