Sari la conținut

Tipografia RavMedia

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Tipografia RavMedia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sper sa schimb tot ce trebuie astfel incat sa nu am belele si sa ma bucur de ea, dupa cum am spus nu am de gand sa las nimic neverificat/neschimbat... mai ales ca vara merg in fiecare weekend la mare....sau in fine.. cat de des pot. Imi este foarte dor si drag de F3. Cand readuci la viata un motor sau o masina, cand lucrezi la ea, etc... in afara de faptul ca esti al dracu de mandru, se creeaza si o altfel de relatie/pasiune, care nu exista cand o cumperi si te dai imediat cu ea. Cam asa arata acum viitoarea lebada
  2. Salut, Din pacate treaba cu banii putini nu se aplica... Motorul costa 800E iar dupa calculele mecanicului voi ajunge destul de sus cu el schimband toate piesele necesare (aici intra si toate piesele riscante). Daca motorul motocicletei e bun imi asum sa schimb tot de pe el. Imi place mult F3-ul, a fost motocicleta mea pe care am avut-o acum ceva timp...si stii cum e... prima dragoste nu se uita Sunt constient de riscuri si nu mi le voi asuma... voi schimba tot ce trebuie si chiar si ce nu trebuie dar care prezinta risc. Iti multumesc pentru sfat.
  3. Salutare, Am vorbit la telefon cu Patrick aka Ottoman (ambulanta moto). Un tip foarte ok care mi-a acordat 10 minute din timpul lui, explicandu-mi total gratuit plusurile si minusurile unui motor care a stat pe bara. Din pacate el nu se mai deplaseaza la client, lucreaza doar in service. E dificil sa-i iau motorul omului din curte pt. 3 zile sa-l duc la service, ca apoi sa-l dau inapoi in cazul in care nu e ok. Ieri seara cand am fost sa vad motorul impreuna cu mecanicul pe care l-am gasit pe acest forum ( MassimoWest), am incercat sa o pornim, dar din pacate nu ajungea benzina la bujii....exact ce mi-a spus Patrick ca se va intampla. Vom mai incerca Sambata one last time, daca porneste si se aude ok motorul, o iau. Va multumesc pt. sfaturi si pentru ajutor!
  4. Va multumesc foarte mult pentru ajutor. Datorita postului de pe aceasta comunitate am fost contactat de catre MassimoWest cu care am fost si am vazut deja motocicleta. Voi merge pe mana lui pentru aceasta restaurare (din pacate moto e varza.... rau (sta de 3 ani pe bara... cauciucurile au putrezit... etc), si nu a pornit... dar mai incercam Sambata). Daca porneste si se aude bine motorul, o fac fata mare... daca nu, o sa apelez la voi sa-mi gasesc alta fata batrana.... Va multumesc pentru ajutor!
  5. Salut baieti, Caut un mecanic bun si corect la bani din Bucuresti, am gasit un CBR 600 si vreau sa-l vada cineva care este in domeniu inainte sa-l cumpar, apoi sa il si repare/schimbe piesele necesare, dupa care sa se ocupe de intretinere. Motorul nu a mai fost pornit de 2 ani Ceva sfaturi si contacte?
×
×
  • Creează nouă...