Sari la conținut

Danutz02

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Danutz02

  1. Dacă e careva interesat, se face întrunire pe 24-25 Iunie în Berghaupten am Waldsee-Parkplatz
  2. Sa prindem și putina vreme frumoasa...
  3. Da, nu e departe. Ar fii frumos sa ieșim cat mai multi la cate o plimbare, la cate o bere ( alkolfrei ) ), mai schimbam păreri. » Post actualizat in 28 May 2016 12:53 Ce te-a determinat sa pui întrebarea asta? Ai vreo scrisoare care nu ți-a ajuns? )
  4. Peste tot tre sa se găsească un creier de p... d-asta care s-a născut pe-o roată. Am mulțumit pentru răspunsurile pertinente și care au ajutat...ba. Baga la cap ca e un forum de informare în orice problema, nu doar în probleme pe care le ai tu ci și în problemele și întrebările altora, băiețaș...ba
  5. Dar de ce sa nu întrebăm ba? Nu de asta e făcut site-u' asta?
  6. » Post actualizat in 12 May 2016 04:02Îți spun eu ca îmbătrânești doar cu vreo 2 minute, nici nu apuci sa fumezi juma' de țigară și e deja la 40 de grade (la o temperatura de vreo 10 grade afara). Iar dacă nu aveam indicator de temperatura nu mai puneam întrebarea asta, logic ) Puneam micul pe ea sa vad când sa plec de pe loc ))
  7. Oameni de nota 10 pe aici. Mersi de răspunsuri. Eu am citit manualul mobrei însă nu zice nicăieri la ce temperatura sa pleci de pe loc, doar ca temperatura începe sa îți fie afișată de la 35 de grade, pana atunci se afișează doar cele doua linii "--" cum zicea un coleg mai sus. Asa ca ma gândesc ca de la temperatura aia poți sa pleci deja mai ales ca cineva zicea ceva si de 40 de grade, deci e pe acolo. Mersi mult. Ride safe!
  8. Salut. Am un Honda Hornet pc41, iar întrebarea e la ce temperatura a motorului e considerata motocicleta "calda"? La cate grade sa o lași sa ajungă înainte sa pleci cu ea de pe loc pt a întreține cat mai bine motorul? Poate e o întrebare tâmpită, dar sunt începător și încerc sa îmi întrețin motocicleta cat mai bine. Mersi!
  9. Salut. Locuiesc în Baden-Baden. E careva pe-aproape?
×
×
  • Creează nouă...