Sari la conținut

Zeus Vlad

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Zeus Vlad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare !!! Calator de cand ma stiu ,pentru mijlocul lunii iulie mi am planificat o vancanta de aproximativ 3 saptamani impreuna cu sotia mea in Italia care cuprinde alpii,marea liguria si marea adriatica(o parte din ele).Motocicleta este o Yamaha xt660x echipata touring cu genti laterale, top case de 48 de litri samd.In ceea ce priveste traseul mi am propus sa evit pe cat posibil autostrazile din mai multe motive(nu vezi nimic de pe autostrada,faci talpa la cauciuc,platesti autostrada destul de scump),viteza de croaziera va fi in limitele legale pentru a evita radare,amenzi etc,mers nu foarte multi km pe zi,o medie de 300 km pe zi, zic ca e rezonabil,sa mai ai timp si de admirat din peisajele superbe si orasele de pe traseu.Cazare la cort pe cat posibil, in campinguri amenajate cu dusuri si pazite,voi lua cu mine cort,saci de dormit,saltea gonflbila si alte chestii necesare,unde situatia cere o sa ne cazam la o pensiune/cabana.Traseul cel putin pentru noi incepe din Iasi,in prima zi ne vom caza cat mai aproape de granita (oradea),a doua zi vom pleca la drum dis de dimineata incercand sa ajungem la Maribor in Slovenia,si a 3 a zi intram in Italia unde incepe cu adevarat concediul . Mergem spre alpi unde in functie de ritm,am dori sa petrecem macar o seara in aceste locatii: passo giuau, passo dello stelvio,Lago di Como,Torino,Alba,Genova,apoi coboram pe coasta Liguria,cu 2-3 zile de plaja la Portofino si Sestri Levante.Continuam spre Pisa,dupa care ne indreptam spre marea Adriatica cu popas la Firenze si continuam cu Rimini - Venetia, lacul Balaton - Cluj- Iasi. Tin saprecizez ca traseul va fi unul cu opriri multe pentru admirat peisaje, poze, pauze de gustari,cafea,dezmortit . Cine doreste sa ni se alature in aceasta aventura e binevenit. Traseul nu e batut in cuie, se poate modifica - ajusta, astept sugesti.
  2. Foarte tare! Si eu ma gandeam la aceleasi chestii, pentru ca imi plac turele lungi mi-as pune si eu priza, parbriz si genti laterale si top case Am vazut si sei pe un site din uk, foarte tari cu vreo 100 lire. Tu de unde ti-ai luat toate astea? Am facut ceva ture lungi si imi rup fundul... singur mai e cum mai e, dar cu pasager e si mai nasol... » Post actualizat in 18 Aug 2016 21:50 A, si... ce ulei merge pt xtx ca am cautat si nu stiu ce sa aleg, la fel si filtru. Ma gandesc sa-l schimb singur. La ce interval e cel mai indicat sa fie schimbat? pai parbrizul e de yamaha r6 2008 luat de pe okazii.ro ca unul pt modelul asta puig care e la fel de inalt ca asta, costa 150 euro, seaua e facuta in iasi la cineva care se ocupa cu retapitat sei 250 lei, gentile,top case ul,priza si scottoilerul sunt luate de pe louis. iar ca ulei e al doilea an care folosesc bell ray thumper 10w 40,filtru ulei KN, nu consuma deloc ulei iar culoarea uleiului este la fel cand l am pus.in carte scrie ca verificarea nivelului sa se faca cu motocicleta dreapta dupa 1 minut dupa ce ai oprit motorul,cu joja neinfiletata.
  3. dupa 10 ani de mers numai pe sportive am trecut direct la supermoto. xtx ul e perfecta pentru oras dar merge si la drumuri mai lungi 300-400 km pe zi. pot spune ca are un consum excelent 4 % in afara si 5% in oras mers normal. eu am echipato mai mult pt turism cu parbriz,priza 12 v,top case,genti laterale,sea retapitata cu burete cu memorie,scottoiler. anul asta am facut transfagarasan - transalpina si prin imprejurimi,cu pasager si sunt foarte multumit de impresia lasata pe viraje, fiabilitate si consum excelent.
  4. În principiu mergem,sa vedem cum se anunță vremea și ar mai fi încă 2 motoare în afară de noi
  5. m as baga si eu la seawolfes. plecare vineri dimineata si intors duminica. moto yamaha xt660x + pasager. viteza de croaziera 100-120 km/h
×
×
  • Creează nouă...