Sari la conținut

Andrei687

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei687

  1. Am facut scoala AMI din poligonul Electronicii. Recomand!
  2. Salut, sunt proaspat posesor cat. A din iunie 2020. Merg cu scuter de la varsta de 14 ani prin traficul din Bucuresti. As vrea sa imi achizitionez o motocicleta(sportiva aveam de gand, dar bugetul momentan nu permite). Problema este ca la partea de echipament de protectie stau prost..adica am doar casca si as vrea cateva recomandari din partea voastra in legatura cu echipamentul de protectie. In legatura cu motocicleta, ma bate gandul la un Honda Hornet de 600 la 1500-2000 euro, macar pana sezonul viitor pana cand voi mai strange niste bani. Thx si asflat uscat!!
  3. La volanul auto era o domnisoara. Imi pare rau dar nu pot incarca poze aici.
  4. Rider-ul mergea pe drum prioritar. Se intampla foarte des accidente acolo din cauza neacordarii de prioritate. Imediat dupa impact el si motocicleta au cazut in fata masinii. Nu avea viteza mare. Sunt poze si filmulete cutremuratoare.. Dumnezeu sa il ierte!
  5. Am fost acolo. Locuiesc in zona si il cunosteam pe rider. Mergea catre Calarasi, venea din Lehliu. Tipa voia sa faca stanga pe autostrada...i-a taiat calea si asta a fost...
  6. Imi pare rau ca primul meu post in aceasta comunitate a fost cu o asemnea tragedie.. in curand voi sustine si eu examenul pt categ. A2 si chestiile astea sunt de neinchipuit.
×
×
  • Creează nouă...