Sari la conținut

Patza74

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2016
  • Motocicleta
    Gsx F 600 (1999)
  • Numar Moto
    B97MNL

Vizitatori Recenți Profil

189 citiri profil

Patza74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut baieti,cum in trecut am gasit raspunsuri la multe intrebari sper sa gasesc si acum.Cine vinde un rezervor si un robinet de benzina de Gsx F600 din 1999.
  2. Din ce mi-a spus multe reglaje pe minim....mai mult nu ca mi-a zis ca nu vrea sa ma cert cu nimeni » Post actualizat in 26 Jun 2016 13:20 Este rezolvat pantera toarce ca o pisicuta.
  3. Baietii tin sa va anunt ca am ajuns cu motociclete la Bogdan Padure si acum toarce frumos, problema era de la carburatoare.
  4. Salut, a fost masurata de mecanic si mi-a spus ca este ok nu stiu exact valorile.
  5. O sa mai incerc sa vorbesc cu el, sper sa ajung la o concluzie cu el ca este un pic mai irascibil.ms pt sfat
  6. Salut, sunt functionale evident o sa le fac o proba.si daca da un pret te rog si un numar de telefon sa discutam.Multumesc
  7. pantera2006 un numar de telefon sa vorbim. » Post actualizat in 22 Jun 2016 12:32 Multumesc pentru sfaturi baietii, poate rezolv si cumpar de la pantera2006 carburatoarele. » Post actualizat in 22 Jun 2016 12:35 Un numar de telefon sa discutam.
  8. Salut baieti, sunt un tanar posesor de permis Cat A si de o motocicleta Gsx F600 din 1999 care mi-a scos peri albi, dupa ce am investit o gramada de bani in ea de la cauciucuri noi,refacut furca,sincronizat carburatoare,intins si gresat lant,refacut frane etc. acum o am tot in services unde am facut toate cele enumerate mai sus si tot nu functioneaza cum trebuie si anume, cand o pornesc dimineata porneste la prima cheie dar intre 2000 si 3000 de ture dardaie.da putin in nas dupa aceste ture trage liniar dupa ce se incalzeste uneori porneste dar foarte greu decat daca tin acceleratia putin trasa alta data nu porneste deloc trebuie sa astept 15-20 de minute. Ce sa ii fac sa mearga bine??? Poate sa mai lovit cineva de aceasta problema??Poate un alt services acum a mea este la MOTODISCOUNT. Mecanicul de acolo mi-a zis ca mai face o incercare si gata numai are ce sa ii face ce imi zice la telefon ca este ceva din carburatoare ca le-a tot scos tot a incercat sa le faca sa fnctioneze si ele tot cum vor ele merg . Poate are cineva la vanzare carburatoare de gsfx 600 sunt interesat sa cumpar.
×
×
  • Creează nouă...