Sari la conținut

cristi86

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    cbr 600 f2

cristi86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Talibanismul e super feroce iar speculatiile normal ca exista atata timp cat in loc sa se iasa cu o declaratie oficiala se tace. Tine tot de mentalitatea romanului.
  2. blackhelmets rc putea sa ia aprobarile necesare inainte de a anunta marsul si daca nu se aproba marsul sa nu il mai anunte. asa e cand lasi pe ultimul moment te trezesti cu surprize.
  3. Am prins o dara de ulei de genul asta acum vreo doi ani in drum spre Craiova. Nu am observat-o din primul moment, mi-a atras atentia motorul care dadea semne grave de instabilitate. Cand mi-am dat seama ce este am redus gazul sa incetinesc si sa opresc pe dreapta. Imediat a inceput sa fuga spatele asa ca am inceput sa reduc foooaaarte incet, sa nu mai pierd aderenta. Am oprit pe dreapta, am analizat situatia, nu aveam ce sa fac, trebuia sa merg mai departe iar dara de ulei era pe 3 sferturi din banda. Am pornit si am mers cat am putut pe contrasens, noroc ca era liber si m-am ferit cat am putut sa mai intru pe zona murdara de ulei. Pana la urma am scapat, treaba e ca pe ulei nu aluneci ca pe gheata din primul moment, dar pierzi foarte usor aderenta. Daca intri pe asfalt murdar de ulei mergi cat mai constant, fara nici cea mai mica bruscare a gazului sau franei, delicat de parca ai merge pe oua. Dar daca intri mergand in forta, de exemplu daca esti pe curbe sau pe franare cred ca sunt foarte putine sanse sa salvezi situatia. Eu am avut noroc ca drumul era liber, drept si mergeam constant, altfel ma tavaleam mai mult ca sigur.
  4. Cea mai simpla solutie ar fi daca poti sa o duci la un service sa ii faca o diagnosticare asa cum trebuie. Daca ai probleme la motor... pana la urma tot acolo ajungi...
×
×
  • Creează nouă...