Sari la conținut

Ahile Flo

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Ahile Flo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am fost inainte sa intru aici. doar ca nu am gasit instructorul acolo iar cine se ocupa de birocratie nu mi.a spus nimic ca nu stie. asta sa intamplat la 2 scoli acelasi lucru. se uitau si gandeau "ce dracu are asta de ma intreaba asta" foarte sictiritori si nervosi. am plecat dezamagit si scarbit
  2. Da..te inteleg ce spui. nu stiu cate ore ti-ai permis sa faci suplimentar dar aici e 50lei ora so...nu-mi permit p.s chiar nu e nimeni din Craiova pe aici ? ! Nici de inchiriat nu gasesc ? wtf ce oras..
  3. Deci obligatoriu prin lege trebuie sa am casca, ghete, geaca, armura cand am examenul sau doar casca ? la casca nici nu se pune problema imi iau ceva certificat. restul nu stiu cat de necesare o sa-mi fie daca nu merg cu viteza dar probabil o sa le iau pe rand mai ales ca tind spre super motot. @Iulia problema e ca din cate am inteles la scoala fac doar 2h practica si ma costa 450lei parca sau 1000lei cu 12h practica iar eu nu am mers niciodata pe un motor(doar scuter) si nu cunosc pe nimeni sa iau sa exersez de asta sunt stresat..
  4. multumesc ! pare foarte complicat traseul. nici nu stiu cum poti sa retii atatea manevre si pe unde sa o ei...unde mai pui mai e si pe timp ) iar echipanetul trebuie sa fie al meu sau ti-l da de la scoala ?
  5. probabil la mine o sa fie dublu banuiesc ca ai permis de mult p.s. app, pe cate luni ?
  6. multumesc pentru raspunsuri. pentru ce-i care sunt mai funny, am permis B,C,E de 6 ani la masina personala am clasa B10 pe numele meu platesc asigurare 600lei pe 6luni (am platit si mai mult)! nu stiu de ce vi se pare ca am pus intrebari "stupide" pentru mine niste raspunsuri "actualizate" si reale ma ajuta sa nu iau o decizie proasta. @gabizxc tu ce varsta ai ?? sunt curios cat plateste cineva care are varsta apropiata mie (pana in 30ani sunt scumpe asigurarile) p.s. nu-mi pot calcula asigurarea pe net ca nu am serie sasiu, nr inmatriculare
  7. Salut ! am o nelamurire...daca imi iau un motor si il inscriu pe numele unuia din parinti sa platesc mai putin, in caz de accident, asigurarea este valabila? Dar daca o inscriu pe numele meu, am 25ani aproape la un motor de 600cc maxim (astept variante mai multe 300cc/400cc) cat costa asigurarea si impozitul ? Si ce scoala de soferi recomandati pentru A in Craiova ? Si cine ma poate ajuta cu niste lectii de practica pentru poligon ? multumesc
  8. Pai hai sa detaliez, in oras la mine nu sunt multi motociclisti iar la vanzare foarte putine. Nu am prieteni si nici nu am posibilitatea sa vad sau sa testez cum arata, mare, inalta, grea. O sa merg doar in oras nu plec la drumuri lungi poate maxim 20km pana la tara. Iar ca enduro mai mult soft vreau sa ies cam de 2ori pe saptamana si asta plimbari prin padure sau cocleauri nu cred ca ma apuc de freestyle (poate peste cativa ani). Ca si motoare imi plac foarte mult dirty bike-urile si naked-urile dar prefer dirty mi se par mai "aratoase" si mai pe caracterul meu. Pe langa asta sunt ideale pentru drumurile noastre toate, sunet superb, mai inguste si mai usoare.
  9. am intrebat ca m-am tot uitat la diverite modele si sunt foarte confuz, plus ca nu am cum sa stau fata in fata cu fiecare sa-mi dau seama care e potrivit.
×
×
  • Creează nouă...