Sari la conținut

RaduAndrei

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RaduAndrei

  1. As vrea sa-i dau curent de la masina - cum ajung la bornele bateriei? Nu radeti, o am de o saptamana si e prima
  2. Salut, vin și eu în gașcă, cu o Umbriță din 96
  3. Nu m-as bloca in detaliul cu proba cu banii jos. Yoyo_man, ar fi foarte de ajutor, de fapt cred ca ar fi cea mai buna optiune. Ce m-ar interesa la motor e sa nu fie probleme majore, gen trebuie schimbat motorul cu totul si sa am o idee despre uzura si ce ar fi de schimbat curand - de ex eu nu stiu sa imi dau seama daca o curea/un lant e la finalul vietii, deci genul asta de info.
  4. Da, ma rog, eu ma duc cu masina, parchez masina la locul intalnirii, iar motorul pe care vreau sa-l vad nu-i mai scump ca o skoda fabia » Post actualizat in 14 Jul 2016 15:22 Respectiv cu permisul - tocmai de aceea ma gandeam ca poate pot apela la ajutorul cuiva Eu nu dau prea des prin Oradea, ca altfel veneam peste o luna cand aveam si plasticul si gata.
  5. Salut! De maine seara pana pe luni-marti voi fi la Oradea si voi profita de ocazie pentru a vedea si o motocicleta de vanzare. Problema mea e ca nu am motor, n-am avut niciodata - scuter nu se pune - si pe deasupra nici n-am carnetul A inca, sunt pe ultimele sedinte la scoala. E cineva din Oradea si care ar fi dispus sa ma ajute sa evaluez motorul? Ar fi vorba de aprox o ora, poate nici atat daca e varza, sambata sau duminica, recompensez cu bere si recunostinta Dat un ochi, dat o tura, identificat eventuale probleme mai mult sau mai putin evidente etc. Daca pare ok, poate imi dati si o sugestie de atelier/service de incredere in oras, ca sa ii fac si acolo o verificare. So? Ajutati un viitor frate?
  6. Salut! De maine seara pana pe luni-marti voi fi la Oradea si voi profita de ocazie pentru a vedea si o motocicleta de vanzare. Problema mea e ca nu am motor, n-am avut niciodata - scuter nu se pune - si pe deasupra nici n-am carnetul A inca, sunt pe ultimele sedinte la scoala. E cineva din Oradea si care ar fi dispus sa ma ajute sa evaluez motorul? Ar fi vorba de aprox o ora, poate nici atat daca e varza, sambata sau duminica, recompensez cu bere si recunostinta Dat un ochi, dat o tura, identificat eventuale probleme mai mult sau mai putin evidente etc. Daca pare ok, poate imi dati si o sugestie de atelier/service de incredere in oras, ca sa ii fac si acolo o verificare. So? Ajutati un viitor frate?
  7. Salut Alex, mersi frumos, l-am văzut și pe olx parcă? O să trec pe la voi, probabil mâine după birou, te găsesc oare?
  8. Vă salut, e primul meu post pe forum Poimâine am prima oră în poligon, dar deja mă uit după motor. Scriu aici, deci e cumva clar că vreau un chopper în zona asta de cmc, mai exact EN500 sau Virago535. N-am mai cumpărat niciun motor până acum, în afară de un scuter din Cora, și mă întrebam acum dacă aș putea să văd câte un exemplar din fiecare la cei care dețin motoarele respective prin București? Cred că m-ar ajuta foarte mult atât în a alege ca aspect/feel, dar și dacă le aud-văd, discut cu voi despre detalii specifice etc. Aș aprecia mult, dau și bere
×
×
  • Creează nouă...