Sari la conținut

TomiTa M. Samartean

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

TomiTa M. Samartean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tu zici de cuiul ala care e acolo unde e membrana...sau jiglerul ala pe care vine benzina sus din camera de nivel? » Post actualizat in 15 Jun 2016 14:43 Stie cineva....de ce pe la capacul de la supape are o putza sa zic asa...acolo credca vine ceva furtunas...eu nu am si pe acolo scoate fum... » Post actualizat in 15 Jun 2016 20:47 Nimeni nu mai are nici o parere?
  2. Bujia e ngk...scoate fum albastru tot timpul...cand e pornit motorul...am bagat si un pic de benzina amestecata...cu ulei rosu..
  3. Carburatorul e curatat...ieri l-am dat jos...l-am suflat cu compresorul si spalat cu benzina...Mentionez ca scoate mult fum albastru...Sa fie de la benzina si de la bujie?
  4. Dar cu ce se curata? Eu am ajuns la concluzia ca....din rezervor imi vine benzina doar pe un furtunas...nu am poampa cu vaccum...vine direct...curge intruna...si ma gandesc ca poate ii da prea multa benzina si se inneaca...daca tin mana la filtru bine benzina si catre filtrul de aer si nu intra asa multa in capul pistonului... » Post actualizat in 14 Jun 2016 18:33 Alte pareri mai are cineva? Scuzati ca insist...
  5. Daca il pornesc si il las sa mearga putin e neagra...o curat frumos cu peria de sarma...si o pun la loc...il pornesc o dau jos iar e neagra... poate sa fie si carburatorul inclus?
  6. De ce sa te injur? Compresie are..dau bujia jos..si tin degetul la gaura..si mi-l arunca...Seara placuta si tie!
  7. Salutare la toata lumea! Am si eu o problema cu chinezul meu....e vorba de un scuter rex rs 450 in 4 timpi... Problema este ca porneste foarte greu la pedala...iar daca astup cu mana gaura unde e conducta de la filtru de are...o ia din 5-10 pedale... Sa fie socul de vina...sau supapele sa nu fie reglate cum trebuie? Poate ca ma puteti ajuta si pe mine cu o idee ceva...Va rog mult...V-a sunt recunoscator!
×
×
  • Creează nouă...