Sari la conținut

Mihaii

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    -
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Mihaii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am facut asta , dar sincer eu nu ma pricep deloc , adica asta ar fi prima motocicleta a mea si intelegi si tu de ce nu stiu , nu am vazut un radiator in viata mea unde se prinde sau cum se pune deaia am intrebat . » Post actualizat in 31 Jul 2016 10:19 In fine las-o asa , puteti sa inchideti topicul ca ma descurc eu . Am crezut si eu ca na cel mai mare site de motociclism astia stiu da vad ca numai sa iti zica tie ca vrei "mura-n gura" sau sa-ti zica ca "ce-i intrebarea asta (cuvant jignitor)" , trebuia sa ma astept doar suntem in Romania trebuiau sa se dea cativa mari cocosi ca ce prost sunt eu si ce destepti sunt ei . Un admin sa inchida va rog , multumesc pentru nimic .
  2. Pai asta e ca nu stiu daca e radiator de yamaha sau de honda . Hai sa mai explic odata : E un anunt pe olx unde dezembreaza unu yamaha yzf 125 si eu am intrebat daca mai are radiatorul , el a zis ca da mi-a dat poze si mi-a zis pretu , am zis ok . Dupa vreo 5 minute m-am uitat pe ce anunturi mai are si am vazut ca are si un anunt cu vanzare radiator si contact honda cbr 125 si am observat ca 3 din cele 4 poze pe care le are la anuntul cu radiator honda mi le-a dat si mie si mi-a zis ca e radiator de yamaha . Intelegi acum de ce am intrebat ? Stai ca pun si poze imediat ce radiator e si presupun ca difera intre ele si poate cei care stiu imi pot zice daca e de yamaha sau de honda . Imediat pun poze.
  3. Ok , si cum imi dau seama care e de yzf si care e de cbr ? Are ceva in plus in minus ? Mersi .
  4. Pai si oricum daca nu stii cum e radiatorul la cbr de ce mi-ai raspuns , eu vreau un raspuns de la cineva care stie ambele radiatoare , de unde stii tu ca nu au marimile asemanatoare daca nu stii cum arata un radiator de cbr ?? Mersi oricum .
  5. Pai asta e ca m-am uitat am gasit unul pentru IZF mi-a dat poze dar cand m-am uitat la anunturile lui vinde si radiator de honda cbr 125 si 3 din 4 poze sunt exact ce mi-a dat mie cu radiator de "yamaha yzf 125" cica , intelegi ? Vreau sa spun ca la fel exact la fel m-am uitat ca un detectiv la umbre la tot =))) . Si vreau sa-mi trimita curier stii ca nu bat drumu 2 ore pentru un amarat de radiator , si deaia am intrebat ca sa nu ma faca jegosu' sa nu pot sa-l pun .
  6. Salut , un radiator de honda cbr 125 se poate pune si pe o yamaha yzf 125 , vreau sa spun sa nu am nicio problema dupa , sa curga sau mai stiu eu ce . Multumesc si scuze daca am gresit categoria..
×
×
  • Creează nouă...