Sari la conținut

VMA

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de VMA

  1. Nu am patit nimic. Chiar sub ruptura este intaritura de la cot care coboara si pe antebrat. Deci echipamentul si-a faut datoria cum nu se putea mai bine. Sub stratul care se vede nu e nimic pentru ca are inca doua layer-uri (termic si ala rezistent la apa) detasabile si pe care nu le aveam montate.
  2. OK, scuze ca nu am pus foto. Deci echipamentul este un Alpinestars Valparaiso 2 (atat pantalonii cat si geaca). Nu sunt facaturi, sunt cumparate din Spania de la magazin autorizat. Caderea a fost superficiala dar deajuns cat sa faca o gaura in cot pe protectie si sa strice un fermoar de pe maneca de aerisire. Speram sa gasesc ceva mai profi pentru ca echipamentul a fost destul de scump dar daca nu sunt solutii o sa cos un petec. Pantalon: Geaca:
  3. Salut, Stie cineva unde se poate reconditiona un echipament moto? Am cazut si s-a gaurit. Geaca e aproape noua si ar fi pacat sa o arunc. Mersi.
  4. Salut, Incepand cu acest week-end sunt fericitul posesor al unui GSR600. Desi am avut foarte putin timp sa ma bucur de el, pana acum sunt foarte multumit. O chestie care am observat-o este ca spatele e putin cam moale desi amortizorul e pus la 6. Stiti daca se poate incarca sau trebuie schimbat? Si o poza cu motorul
×
×
  • Creează nouă...