Sari la conținut

Nitulescu Gabriel

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Nitulescu Gabriel

  1. E ok. Motocicleta s-a vindut deja! S-a gasit cineva care sa nu se uite strimb.multumesc oricum!
  2. Salutari tuturor. Sper sa nu postez gresit. Este cineva interesat de un GS 1150 din iunie 2001 cu 26000 km la bord? Multumesc!
  3. Salutare tuturor. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Pentru noul sezon vreau o noua baterie si nu stiu ce sa aleg! Imi puteti recomanda ceva la o calitate pret-calitate acceptabila? Va multumesc!
  4. Salut. La-m comandat de la www.kfm-motorraeder.de(locuiesc in Germania), a venit in 4 zile si de schimbat la-m schimbat singur in fata casei. Nu e complicat si toata operatiunea a durat cam 20 de minute. Gasesti tutoriale pe net. » Post actualizat in 17 Aug 2016 20:16 Am uitat de pret. A fost aproape 90€ cu transport cu tot. Stii ceva de cel de pe partea dreapta? Si alea sint cu probleme sau numai cele de pe stinga?
  5. Salutare tuturor. Intre timp a ajuns intinzatorul de lant distributie si azi am reusit sa il schimb. Alta treaba. Am scapat de tacanitul la pornire si parca si motorul are alt sunet sau poate ca e doar Placebo! Cel de pe partea dreapta trebuie si el schimbat sau acela nu face probleme?
  6. Miine dimineata il comand si cred ca in doua trei zile trebuie sa ajunga. Sint curios cum se comporta modelul nou. Sper sa nu mai fie probleme.
  7. Imi "inchipui" ca are 23000 km pentru ca la-m cumparat de la o cunostinta care nu mai poate merge cu motocicleta din cauza sanatatii! Sint stabilit in strainatate si inca mai am incredere in cuvintul oamenilor! Imi pare rau ca nu stiu sa postez niste poze ca sa poti vedea cum arata niste cauciucuri montate in 2007. Cred ca daca erau foarte multi km se cam duceau si cauciucurile nu? Oricum nu asta conteaza, eu in general sint foarte multumit de ea. Nu sint un novice in privinta motoarelor si din 1985 lucrez ca sofer profesionist. Stiu ce se intimpla intr-un motor si am avut destule dar niciodata boxer. De aia intreb anumite lucruri pe altii care sa-u lovit de ele si le multumesc pt sfaturi! Stiti cum se spune, inveti toata viata si tot prost mori. Mai bine intreb decit sa fac ceva gresit. Va doresc o duminica placuta si drumuri bune!
  8. Multumesc mult. Al meu e din 2002 si e gs simplu. E suspect totusi ca la doar 23000 km sa cedeze intinzatorul! Cu ulei 15w40 nu se incalzeste prea tare vara? Si inca ceva: ulei 4t sau auto? » Post actualizat in 06 Aug 2016 21:29 Am gasit Rock Oil guardian sigma 4-Takt 15w50. Despre el este vorba?
  9. Va multumesc mult pt ajutor. Acum am gasit intinzator dupa codurile primite de la voi si costa vreo 80 euro » Post actualizat in 06 Aug 2016 21:13 Sper sa se potriveasca sa nu dau banii degeaba!
  10. Multumesc mult! In privinta uleiului e ok sau sa trec pe mineral 20w50?
  11. Salutare tuturor. Poate sa imi spuna cineva daca intinzatorul de la lantul de distributie la un GS1150 se poate repara? Sau trebuie schimbat? Ma refer la cel din partea stinga. De unde se poate comanda unul nou? Are vreo influenta viscozitatea uleiului? De asemenea cind temperatura motorului in zilele mai calde se ridica la 6 liniute parca apare un sunet metalic(sau poate e numai o iluzie!). E primul meu boxer si de aia intreb. Fostul proprietar a umblat cu ulei 15w40 in motor. Eu am schimbat uleiul si am pus Castrol 20w50. Am facut bine sau sa trec inapoi la 15w40. Va multumesc!
  12. Salutare tuturor. Imi cer scuze daca postez in locul nepotrivit dar am o rugaminte mare. Ma poate ajuta cineva cu un nr. de telefon sau aresa de mail a lui Dan Cata? Am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic. Va multumesc anticipat si imi cer scuze inca o data!
×
×
  • Creează nouă...