Sari la conținut

Blidar Raducu

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Blidar Raducu

  1. am un prieten care are tor red rose de 49 am schimbat carburatoarele intre ele , a lui mergea perfect al meu tot asa , surubul de amestec imi este la 2 ture si putin mai mult de jumatate . aer fals nu cred sa traga pentru ca asa strans este surbul de la carburator care merge pe galeria de admisie incat abia il destrang , plus are si garnitura( pusa de mine , m-am gandit la inceput si la chestia cu aerul fals )
  2. Buna. deschid acest topic pentru ca am nevoie de ajutor , am o aprilia red rose de 49 si nu stiu ce are insa , la turatie mica trage bine dar cand cand o accelerez mai tare deja intrerupe de ex merg cu a 4a merge pana la o anuminta turatie si dupa merge intrerupt ( ma mai 'zmaceste') cand o turez la liber nu are un mers rotund , urca pana la o anumita turatie frumos si uniform dupa care se tureaza pe reprize (adica o tin trasa blana si merge intrerupt) amestecul il arunca pe toba carburator si rezervor curatat toba curatata bujie originala noua cdi nou am incercat si din avans , tot asa merge AJUTORRRRR!
  3. Buna. deschid acest topic pentru ca am nevoie de ajutor , am o aprilia red rose de 49 si nu stiu ce are insa , la turatie mica trage bine dar cand cand o accelerez mai tare deja intrerupe de ex merg cu a 4a merge pana la o anuminta turatie si dupa merge intrerupt ( ma mai 'zmaceste') cand o turez la liber nu are un mers rotund , urca pana la o anumita turatie frumos si uniform dupa care se tureaza pe reprize (adica o tin trasa blana si merge intrerupt) amestecul il arunca pe toba carburator rezervor curat toba curatata bujie originala noua cdi nou am incercat si din avans , tot asa merge AJUTORRRRR!
×
×
  • Creează nouă...