Sari la conținut

mihaela

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihaela

  1. mihaela

    Simson

    iubitule, se mai intampla sa nu ne mearga lucrurile asa cum ne dorim, dar cel mai important este sa nu renunti la visul tau si sa continui daca stii ca vei reusi. eu cred ca trebuie sa ai rabdare si incredere in reusita ta. nu vreau sa fiu rea dar te-am avertizat in legatura cu furca aceasta inca de cand era in faza de plan, dar acum... acum nu-ti ramane decat sa-ti aduni fortele si sa mergi inainte. motocicleta aceasta este un proiect de mare amploare si exista niste riscuri pe care trebuie sa ti le asumi. lasa "durerea din suflet" si gandeste-te la vacanta ce va veni! te pup!
  2. mihaela

    Simson

    mai, k_davre, dar pe mine nu ma saluti? tocmai pe mine, omul de ajutor din spatele faraonului? ai grije de tine si te asteptam la vara! astept cu nerabdare pozele si sper ca in ele sa apara si saua mea! in legatura cu vopsitul nu uita de ultima ta experienta in acest sens!tocmai la mal sa te ineci?tu esti un motociclist pasionat si care face tot posibilul sa-si duca la implinire orice vis ce are legatura cu motocicleta lui! multa bafta in continuare si drum uscat!
  3. mihaela

    Simson

    ti se pare ca eu stric aspectul daca sunt alaturi de tine pe motor? eu spun ca cel mai bine ar fi sa pui o sa si pentru mine ca altfel pe motorul meu nu vei ajunge( bineinteles cand il voi avea).
  4. mihaela

    Simson

    ma bucur ca ai evoluat in foarte bine de cand am plecat din Mangalia!cel mai mult ma bucur ca piesele la a caror conceptie ai lucrat ceva timp au plecat de pe biroul tau pa cadrul motocicletei!sper ca pana pe 20 aprilie cand voi veni in Mangalia sa fie gata proiectul si de 1 mai sa fim in vama pe motor! spor la reaba in continuare si nu uita de saua pt mine ca altfel... Felicitari!
×
×
  • Creează nouă...