Sari la conținut

mihaifox

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Campia Turzii,CLUJ
  • Motocicleta
    Daelim VJ125(Roadwin)

mihaifox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da si pana la urma a fost senzorul de scânteie in acel caz
  2. S-ar putea sa fie stricat si sa se manifeste asa doar dupa ce e cald motorul si la rece sa funcționeze bine ?
  3. Salut,am un daelim roadwin 125cc 4t si plec cu el de la garaj si dupa 6-7 minute de mers,începe sa se înece,nu îl mai pot tura peste 5500 6000 rpm si in final se oprește si nu îl mai pot porni pana nu se răcește.Daca dau sa îl pornesc pana nu sa răcit când dau la automat se aude ca vrea sa pornească dar când las butonul se oprește,scânteie are numai câteodată ,am schimbat bobina de inducție si tot la fel face,dupa ce se încălzește nu mai pornește.
  4. pe firele negru-alb si verde-alb,cele care duc la ignition control unit imi arata valori diferite in ambele sensuri,firele negru si galben le-am verificat sunt bune,firul roz duce la releul de lumini,doar dupa ce aveam motorul pornit puteam porni pozitia si faza scurta,pe firele albastru si galben nu imi pare pe multimetru nici o tensiune nici cand dau la demaror nici cand e pus doar contactul
  5. Salut,am un daelim roadwin 125cc de vreo luna si m-am dat cu el cateva zile si dupa ce a stat 3 zile in garaj nepornit nu a mai vrut sa porneasca.Am fost cu el la mecanic si a spus ca nu vine curent la bujie,a verificat si bobina de inductie si magnetoul si firele si a ajuns la concluzia ca e de vina cdi-ul. Nu cunoasteti un electrician/electronist care sa poata repara cdi-ul sau sa imi adapteze altul ? Se poate arde cdi-ul in timp ce sta in garaj nepornit ?
  6. Nu am gasit nicaieri cu 8 pini deaia cauntam un electronist care sa imi poata adapta altul sau macar sa il repare pe acesta daca poate.
  7. Aia e ca nu am de la cine sa iau altul imprumut,nu e nimeni de prin oras cu 125cc
  8. Salut,am un daelim roadwin 125cc de vreo luna si m-am dat cu el cateva zile si dupa ce a stat 3 zile in garaj nepornit nu a mai vrut sa porneasca.Am fost cu el la mecanic si a spus ca nu vine curent la bujie,a verificat si bobina de inductie si magnetoul si firele si a ajuns la concluzia ca e de vina cdi-ul. Nu cunoasteti un electronist care sa poata repara cdi-ul sau sa imi adapteze altul ? Se poate arde cdi-ul in timp ce in garaj nepornit ?
×
×
  • Creează nouă...