Sari la conținut

Alex Alexandru

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Alex Alexandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut baieti , Am incercat varianta din video dar nu a avut succes deoarece intinzatoru este cu filet pe interior si nu are zimti aceia pe margine, deci nu aveam ce click sa auzi in momentul cand a desfacut suruburie usor ca in videoul de mai sus. Deci urmatoarea varianta a fost inlocuirea intinzatorului cu unul sh de la dezmembrari ( am platit 70 de lei pe el) . Nu sunt adeptul pieselor sh dar unul nou era 475 lei ( asa l-am gasit) problema era ca trebuia sa astept 15 zile( pana il primesc) lucru care nu imi convine deoarece in 2 saptamani plec din tara . Deci aseara am dat o fuga cu un prieten pana in Bucuresti am luat intinzatorul, de dimineata l-am montat si acum toarce ca o pisicuta, nu se mai aude nici un zornait . Inca o data tin sa va multumesc la toti pentru raspunsurile voastre care m-au indrumat spre a depista problema mult mai repede ( in lispa de macanic).
  2. Salut baieti, Am vb astazi cu un prieten care a avut aceasi problema acum 2 ani , omul mi-a spus ca intinzatorul e problema si ca are o rezolvare foarte simpla fara a mai fi nevoie sa cumpar alt intinzator sau sa schimb distributia (pentru moment) . Care este solutia? il intreb eu razand ( ma gandeam la fetele de la tv cu solutia) . Si cat ai zice "hayabusa" imi trimite si linkul cu solutia : Asa ca maine incercam ( el nu eu) varianta din video care la el a functionat . Oricum indiferent de rezultat am sa va spun si rezultatul.
  3. Treaba e ca nu prea stiu mecanici de motoare prin zona , asta e motivul pentru care am cerut ajutorul vostru , sa imi fac o idee ce ar putea avea , iar din raspunsurile voastre e legat de distributie deci de reparat ma depaseste iar de pornit nici vorba . Pana gasesc un mecanic il las sa stea cumintel in garaj. Inca o data baieti va multumesc pentru raspunsuri deoarece sunt noob in mecanica si sigur il scoateam la o tura ( ca poate isi revine ) .
  4. Sunetul se aude in partea dreapta si nu vibreaza ........ parca sunt zale de lant .
  5. Salut, In primul rand eu sunt incepator si in motociclism si pe acest forum, deci daca zic vro prostie sau pun o intrebare proasta va rog sa ma scuzati. Am o problema la mototciceta, un Kawsaki Ninja ZX6R din 1998. Cand o pornesc face un zgomot urat de tot in partea dreapta. Video cu motocicleta si sunetul ciudat : https://www.youtube.com/watch?v=vJFL3iLvaSk . A mai avut cineva problema asta? Daca da poate sa imi spuna si mie.
×
×
  • Creează nouă...