Sari la conținut

Petrisor Constantin

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki DR650

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda XL600rm

Petrisor Constantin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De Vanzare!Rezervor DR650 cu robinet benzina si suport bagaje.100 lei rezervorul si 40 lei suportul
  2. Am desfacut motorul, cilindru si piston arata impecabil,chiuloasa e intreaga, supapele la locul lor,ciocanelele au putina uzura, lantul arata foarte bine. Tacanitul se auzea din ce am observat la o supapa de evacuare in capatul de la culbutor o zgarietura mai adanca dar nu pe toata suprafata,in lateral asa mai mult.Axa cu came arata si ea bine, nu are uzura. Multumesc! » Post actualizat in 15 Oct 2016 09:07 Multumesc! » Post actualizat in 15 Oct 2016 09:09 Merci! am incercat varianta aia ,am turnat benzina sa vad daca sta la supape. Nu prea...cam dispare,pe semne ca ai dreptate. Pot folosi tot supapele astea sau am nevoie de unele noi?
  3. Multumesc! zilele trecute a inceput sa se auda un Tacanit de la motor, am oprit am pornit iar, am accelerat tare pe liber si nu se mai aude. Cu siguranta la nivelul chiuloasei e problema. Ideea e ca nu stiu daca gasesc piese de schimb la Honda asta batrana. Imi poate sugera cineva un magazin online de unde pot cumpara piese pt ea Honda XL 600 RM ? Multumesc anticipat! » Post actualizat in 14 Oct 2016 18:12 Salutare! am dat capacul jos de la culbutori si am descoperit ca motorul nu era la punct cu distributia. deplasata cu 2 zale de la punct.Sa fie asta cauza pt care tot reglam supapele?
  4. Va salut! S-a mai intalnit cineva cu problema asta, a supapelor? La 50 km parcursi se deregleaza distanta la supape,motorul se opreste,nu mai porneste, sau daca porneste numai accelerata si sa o tin din acceleratie.Dupa ce reglez supapele cu lera adimisia la 0,04 si evacuarea la 0,10 cu scrie in manualul tehnic porneste foarte bine, si sta in relanti cum trebuie.
  5. la rece pe joja nu am ulei. Ce ulei sa-i pun ca urmeaza sa-i fac si schimbul de ulei? Daca ma mai poti ajuta cu ceva sfaturi referitor la motocicleta la ce ar trebui sa fiu atent,ce pica la ele, as fi recunoscator. Multumesc!
  6. Iarasi uleiul cum se verifica corect? daca nu pornesc motorul sa zic 1 zi pe joja cand verific nu am ulei.Daca pornesc si merg cu ea pe josa imi arata peste nivel uleiul. » Post actualizat in 25 Jul 2016 17:15 Ideea e ca nu sta pornit daca nu-l tin eu din acceletatie. Am si soc, dar nu l-am folosit niciodata ca pornea sfert.Am incercat sa-l trag si sa pornesc, moare oricum motorul.
  7. Da, multumesc de sfat. O sa-i pun o bujie in prima faza. E ciudat pentru ca nu a dat niciun semn inainte deodata a murit motorul.
  8. Va salut! de curand am achizitionat o HONDA xl600R si foarte tare imi place.Am avut deja cu ea cateva iesiri,tragea foarte bine,pornea excelent. Ultima iesire, dupa ce am mers circa 20 km cu ea in regim de plimbare mi-a murit motorul, asta cand am scos-o pe liber fara sa mai accelerez.De pornit porneste doar daca accelerez in acelasi timp, si nu sta la relanti se balbaie incet pana se opreste. Ce sa fie? Sfaturile voastre conteaza mult pentru mine, sunt la inceput.Prima mea motocicleta.
×
×
  • Creează nouă...