Sari la conținut

Corneliu Andrei Marcu

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Corneliu Andrei Marcu

  1. Salut!

    Foarte atent in mod deosebit nu trebuie sa fi atent la ceva anume, doar sa porneasca imediat la rece si sa nu scoata zgomote ciudate sau fum pe tevile de esapament. Intr-adevar, discurile sunt scumpe, la orice motor, de aceea e indicat sa le masori cu un subler. Din fabrica au 5 mm, uzura maxima e de 4,5 mm.

    Asa, din poze, pare ok, sunt schemele originale de culori, dar e bine sa te uiti si la la partea din fata, intre rezervor si bord, sa vezi daca exista suspiciunea vreunui accident frontal. In rest, sa nu te mire ca are niste fluctuatii pe la 3.500 de ture, e normal, e un motor de TL gatuit. Se rezolva prin remapare.

    De asemenea, avand 70k, e cazul sa iei in considerare si o revizie a supapelor, pompei de benzina, etc, revizii care la modelul nostru se fac din 24 in 24.000 km. De lant, placute, ulei, lichide, nu mai vorbesc, ca nu are sens. Schimbatul lor depinde de stilul de mers si kilometri pe care fiecare ii face si in ce conditii.

    Intr-adevar, cutiile laterale si cricul central sunt un bonus major, chiar daca ii lipseste crash-bar-ul si scutul metalic. Acum, daca il iei doar pentru sosea, nici nu sunt necesare.

    In concluzie, daca e in mintile lui, merita banii cu prisosinta. Vezi doar ca daca e inmatriculat in alta tara, iti mai trebuie vreo 100 de euro ca sa-l legalizezi la noi. In rest, toate se fac, usor-usor.

    Toate cele bune!

    Motorul avea probleme cu ambreiajul. Bate rău de tot. Pe loc, motorul nu mergea rotund. Nu am avut posibilitatea sa merg cu el. Am plecat. Căutările continua.

  2. Salutare,

     

    vreau sa duc si eu moto la un soi de revizie, sa se uite cineva atent la ea, si la tot ce trebuie (filtre, ulei, etc), nu mai merge vitezometrul si nici ceasurile de kilometraj. Unde recomandati sa merg?

  3. L-am achizionat in martie, l-am vopsit deorece era zgariat pe toate partile, nu a fost cazut vreodata, cauciucurile sunt puse de mine in luna mai a acestui an. De asemenea in aceeasi luna i-am schimbat kit-ul de lant cu pinioanele, filtrul si uleiul.

    De cand am luat-o am facut 7000 de km, fiind plecat in Grecia prin mai multe insule.

     

    Asta din conversatiile cu el. Trebuie sa gasesc e cineva care se pricepe sa evalueze, dispus sa mearga cu mine pana in Valcea, pentru ca eu nu am cunostintele necesare in a evalua cele enumerate de tine, dar e bine ca stiu macar ce sa ma prefac ca verific :)

×
×
  • Creează nouă...