Sari la conținut

Corneliu Andrei Marcu

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Numar Moto
    SSW

Corneliu Andrei Marcu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, am fost cu un amic, motociclist cu experienta vasta. Sunt in discuții cu Marius pentru kawasaki lui.
  2. Nu e vorba ca troncane, asta batea ca toaca de la biserica. Una e sa troncane/cloncane, alta e sa bata ca Germania la campionatul mondial.
  3. Motorul avea probleme cu ambreiajul. Bate rău de tot. Pe loc, motorul nu mergea rotund. Nu am avut posibilitatea sa merg cu el. Am plecat. Căutările continua.
  4. Salutare, ma duc maine sa vad urmatorul motor: https://www.olx.ro/oferta/suzuki-dl-1000-v-strom-echipat-full-ID9qjgH.html Ceva la ce trebuie sa fiu foarte atent in mod deosebit? Multumesc.
  5. Este din cauza legii cu ausigurarile de anul trecut; tine cam 1 an smecheria cu plafonarea tarifelor la asigurarile 1 an. Profitati care aveti nevoie.
  6. Stie cineva daca cizmele astea http://www.motor-bike.ro/http/www-motor-bike-ro/http/www-motor-bike-ro/motor-bike-ro/eshop/5-1-ECHIPAMENTE/69-2-Cizme-Ghete-Bocanci-Moto-52 sunt waterproof? Sau cat de water resistant sunt. Nu gasesc nicaieri nici o informatie despre acest model.
  7. Ca si incepator de 1.92m inaltime cu ~100kg la bord recomand cu mare drag Transalpul.
  8. Salutare, vreau sa duc si eu moto la un soi de revizie, sa se uite cineva atent la ea, si la tot ce trebuie (filtre, ulei, etc), nu mai merge vitezometrul si nici ceasurile de kilometraj. Unde recomandati sa merg?
  9. Doresc sa îmi iau următorul echipament http://www.acerbis.com.ro/index.php?route=product/search&filter_name=Adventure Sunt disponibile în magazin local și le pot proba.ce părere aveți despre calitate, își merita prețul, etc. Am mai găsit în alt magazin local,la preturi sub acerbis, geci Oxford. Sunt ok?
  10. Cu actele a spus ca este in regula poate oferi fiscal a doua zi, etc. Presupunand ca mecanic si electric este ok, pretul este justificat?
  11. Asta din conversatiile cu el. Trebuie sa gasesc e cineva care se pricepe sa evalueze, dispus sa mearga cu mine pana in Valcea, pentru ca eu nu am cunostintele necesare in a evalua cele enumerate de tine, dar e bine ca stiu macar ce sa ma prefac ca verific
  12. Dar mobra asta o cunoaste cineva? http://www.olx.ro/oferta/honda-transalp-ID6mdxC.html#:b97ddacdf6 Sau poate posesorul e aici pe forum, cu care am si discutat telefonic, doar ca sunt interesat si de alte pareri eu fiind destul de necunoscator.
  13. Stie cineva mobra din anuntul asta? http://www.olx.ro/oferta/honda-transalp-xl650v-2002-ID6IdeA.html Are pretul cel putin dubios, fata de altele din acelasi an - ce e drept nu prea pare accesorizata. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...