Sari la conținut

Michahell

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Michahell

  1.  

    Dacă cu asa mentalitate vrei tu sa ți începi viata de motociclist, sincer nu prea îți dau șanse mari,totuși eu cred ca este o mare greșeală de au posibilitatea pustii ăștia de 16-17 ani la un permis de A1-A2,totuși un pusti de 16 ani pe un 125 pe străzi este un pericol public

    Daca tu crezi ca toti "pustii" sunt prosti si nu pot face alegeri, te inseli omule
  2. Nu frate, nu esti INNEBUNIT de calculator, esti o puslama care stie sa deschida si sa inchida GTA...

    Sunt pe forumul asta veterani care nu ar trece de la gs la r6 :lies:

    Revino cand ai trecut in clasa a 10-a si ai carnetul si te ajutam cu placere!

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=geek

    Si am spus ca fratemiu "VREA" sa-si ia.

    » Post actualizat in 17 Sep 2016 16:08

    O sa asum ca am castigat argumentul dintre mine si Radu.

  3. intreb, ca nu stiu. geek inseamna gras?

    Geek inseamna ca sunt "inebunit" de calculator.

     

    :crack: Frate-tu are tzr 50 si vrea r6 :crack:

    Lasa motoretele pustiule, ramai la scoala si la bicicleta :funny:

    Well, fratemiu nu are permis de moto are B-u deci....

  4. Geek e si fratili tau... MÂNCAŢ-AȘ :crack:

    :10:

    » Post actualizat in 17 Sep 2016 15:39

    Si-asa o sa chiulesti mai mult. Stai, bei si fumezi pe ea.

    Am auzit ca la Cuza sau Caragiale s-au bagat niste lucruri care citesc carduri sa intri si sa iesi din scoala.. mai chiulesti pe naiba..

  5. Nu cred ca vrea sa aiba de-a face cu oameni ca Vanghelie, care nu stie sa citeste si sa scriu romaneste. :alcy:

     

     

    Esti cam grasut, vrei sa mergi la sala? Poate ai vrut sa spui biblioteca sau librarie, desi sincer nu cred ca o sa rezolve probllema.

     

    Multa bafta si mai ales succesuri :P

    Multumesc... dar la librarie sau biblioteca... nah.... sunt eu geek dar nici chiar asa.

  6. nu am zis acuma să-ţi iei echipament, am zis să-ţi iei echipament înainte de motor, sau pe parcurs, nu te duce în primii tăi 2000 de km spre exemplu, în pantaloni scurţi / tricou. eu la început, am căzut de 3 ori, de 2 ori stând pe loc, odată călcând un câine, am avut 2 perechi de pantaloni pe mine, i-am rupt când am călcat câinele, am dat şi cu casca de asfalt, mi-am şi julit motorul. am avut noroc pe geacă, n-am păţit absolut nimic mai sus de genunchi pentru că m-a protejat geaca şi acuma dacă aş fii avut pantaloni, nu aş fii păţit nimic nici în genunchi, am avut şi bocanci şi cu ajutorul lor nu mi-am rupt piciorul, doar fisurat puţin atunci că mi-a căzut motorul pe mine. deci nu te juca, mai ales că unde stai tu e şi aglomeraţie, la mine e pustiu.

    Oh, inseamna ca nu am inteles ce ai scris mai sus... normal ca nu o sa-mi iau motocicleta mai intai..strang banii iau echipament si din ce ramane iau motocicleta.. am vazut multe accidente si nu sunt prost..

  7. ah, mă gândeam că tatăl tău e deputat, judecător ceva.. dacă te gândeşti la parcare deja. mai bine te gândeşti unde faci şcoala, te interesezi cât costă, te interesezi de un motor demn de categoria ta, limitat (nu căuta delimitate c-o să te mănânce palma să accelerezi şi faci poc), pe lângă asta, îţi iei echipament, genunchiere, de toate, nici eu nu am echipament full, dar nu merg fără geacă afara şi mănuşi. şi după ce le ai toate astea, gâseşti tu ceva, nu-i stres, parcarea nici nu trebuie să fie o problemă.

    Nu vreau sa-mi iau echipamentul acum, deoarece sunt cam "grasut" si vreau sa ma duc la sala poate mai slabesc si eu, deci asta e o idee proasta, si oricum fratemiu are trz 50 si vrea sa-si ia r6, eu imi doresc ori un yzf r125 ori un cbr r125, dar modelele de cbr inainte de 2011 arata urat dupa parerea mea.

  8. waw!

     

    1 - liceuri!

    2 - decizi urmatorii 4 ani de scoala/viata dupa o parcare? de moto?

     

    Cate parcari moto exista in Romania? Ai aflat raspunsul si pentru "problema" ta!

     

    Linisteste-te, mai ai inca 2 ani pana poti da de scoala, inca nu ai motoreta...

    Succes!

    Treaba nu este ca decid urmatorii 4 ani de scoala dupa o parcare.. treaba este ca nu sunt bogat si nu am bani sa imi cumpar o alta motocicleta daca doamne fereste este furata, mai bine sa fiu sigur ca macar este supravegheata

  9. Salutare, salutare.... dupa anul acesta o sa intru la liceu si o sa vreau sa dau de A1 in a 10-a. Problema este..nu stiu ce liceu are parcare moto si care nu au.... Eu vreau sa intru la Cuza sau Victor Slavescu... am o veriosara acolo. Puteti sa-mi spuneti ce liceu/colegiu national are parcare moto si este relativ bun.

  10. Salutare,salutare.. pentru casca nu iti trebuie chiar atat de mult.. de exemplu..daca gasesti... poti lua un HJC IS-17.. cei de la HJC concureaza cu Arai si celelalte companii care au preturi mult mai scumpe.. casca aceea iti ofera aproape orice iti ofera alta casca mai scumpa ca ea.. te poti uita online la review-uri si daca te intereseaza 5 stele sharp rating http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-17..eu personal ador casca asta...si o poti gasi pe la 139$...


    » Post actualizat in 15 Aug 2016 14:24

    In baza a ce recomanzi hjc-ul, daca nici permis nu ai? Testele sharp sunt o mizerie, vrajeala...
    Orice e mai bun decat nimic, dar echipamentul de calitate e superior din mai multe pdv.

    Deci nu iti place HJC.. nu inteleg de ce.. adica poti gasi hjc is-17 la 139$ si este competitor arai sau icon...

×
×
  • Creează nouă...