Sari la conținut

Michahell

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Motocicleta
    Nu am

Michahell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Michahell

    Liceuri

    Dintr-o intrebare a pornit o conversatie
  2. Michahell

    Liceuri

    Daca tu crezi ca toti "pustii" sunt prosti si nu pot face alegeri, te inseli omule
  3. Michahell

    Liceuri

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=geek Si am spus ca fratemiu "VREA" sa-si ia. » Post actualizat in 17 Sep 2016 16:08 O sa asum ca am castigat argumentul dintre mine si Radu.
  4. Michahell

    Liceuri

    Geek inseamna ca sunt "inebunit" de calculator. Well, fratemiu nu are permis de moto are B-u deci....
  5. Michahell

    Liceuri

    » Post actualizat in 17 Sep 2016 15:39 Am auzit ca la Cuza sau Caragiale s-au bagat niste lucruri care citesc carduri sa intri si sa iesi din scoala.. mai chiulesti pe naiba..
  6. Michahell

    Liceuri

    Multumesc... dar la librarie sau biblioteca... nah.... sunt eu geek dar nici chiar asa.
  7. Michahell

    Liceuri

    Oh, inseamna ca nu am inteles ce ai scris mai sus... normal ca nu o sa-mi iau motocicleta mai intai..strang banii iau echipament si din ce ramane iau motocicleta.. am vazut multe accidente si nu sunt prost..
  8. Michahell

    Liceuri

    Nu vreau sa-mi iau echipamentul acum, deoarece sunt cam "grasut" si vreau sa ma duc la sala poate mai slabesc si eu, deci asta e o idee proasta, si oricum fratemiu are trz 50 si vrea sa-si ia r6, eu imi doresc ori un yzf r125 ori un cbr r125, dar modelele de cbr inainte de 2011 arata urat dupa parerea mea.
  9. Michahell

    Liceuri

    Treaba nu este ca decid urmatorii 4 ani de scoala dupa o parcare.. treaba este ca nu sunt bogat si nu am bani sa imi cumpar o alta motocicleta daca doamne fereste este furata, mai bine sa fiu sigur ca macar este supravegheata
  10. Michahell

    Liceuri

    Salutare, salutare.... dupa anul acesta o sa intru la liceu si o sa vreau sa dau de A1 in a 10-a. Problema este..nu stiu ce liceu are parcare moto si care nu au.... Eu vreau sa intru la Cuza sau Victor Slavescu... am o veriosara acolo. Puteti sa-mi spuneti ce liceu/colegiu national are parcare moto si este relativ bun.
  11. Salutare,salutare.. pentru casca nu iti trebuie chiar atat de mult.. de exemplu..daca gasesti... poti lua un HJC IS-17.. cei de la HJC concureaza cu Arai si celelalte companii care au preturi mult mai scumpe.. casca aceea iti ofera aproape orice iti ofera alta casca mai scumpa ca ea.. te poti uita online la review-uri si daca te intereseaza 5 stele sharp rating http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-17..eu personal ador casca asta...si o poti gasi pe la 139$... » Post actualizat in 15 Aug 2016 14:24 Deci nu iti place HJC.. nu inteleg de ce.. adica poti gasi hjc is-17 la 139$ si este competitor arai sau icon...
  12. Eu recomand o casca de la HJC probabil HJC-IS17. E o casca relativ ieftina si buna 5 stele sharp. Vine si in alte culori/grafice in afara de negru. Cand imi voi lua permisul cred ca o s-o iau pe aceea.
×
×
  • Creează nouă...