Sari la conținut

Stefanpkt

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Stefanpkt

  1. Din punct de vedere estetic arata bine , cel mai bine este sa il vezi f2f , sa il pornesti , sa vezi cum porneste la rece, sa vezi daca nu troncane ceva , daca nu are scurgeri , daca nu are scurgeri de ulei furca , daca schimba bine , daca nu are probleme cu ambreiajul , daca intra greu sau nu in viteza etc. Cel mai bine este sa mergi cu un mecanic/cineva care se pricepe sa iti spuna parerea lui.

  2. In legătura cu topicul. Mersi ca mi-ai spus. In legătura cu vibratiile lui , din ce am înțeles eu , când lasă ambreiajul ii face ca un tractor si când trage de el nu se mai aude nimic. Nu am spus lasă așa mai bine, i-am spus ca si la mine face la fel , pe același model ca si al lui , așa ii face si unui prieten pe o husky , așa ii face unui prieten pe un exc de 400. Vibrează oala de ambreiaj.

  3. Salut!

    Poate reusiti sa ma ajutati cu un sfat.

    Am un Ktm exc 250 4t din 2002. Sunt foarte multumit. Nu fac hard enduro ca-s mai incepator, dar trag de el cum pot. Ieri mi-a sarit lantul si s-a intepenit intre pinionul de atac si bascula,

    Foarte foarte rau. M-am chinuit o ora sa dau pinionul jos ca sa scot lantul. In fine.....

    Am pus totul la loc, iar acum imi curge ulei si trancane ceva urat in cutie in viteza 1 si 2. Cand calc ambreajul nu se aude. Cand il las face ca un tractor.

    Ma gandesc ca uleiul curge pt ca am stricat semeringul de la pinion. Dar ce poate fi trancanitul ala.?

    Multumesc anticipat!

    Dau o bere cand veniti la mine la cabana ;)

    Treaba cu tacanitul cand lasi si tragi ambreiajul e ceva de-al KTM-ului , si la mine face asa , din cate am inteles vibreaza oala , nu te speria , nu e nimic grav ;)

  4. Pentru a fi sigur , am sunat astazi la RAR , i-am explicat doamnei ca am un motor adus din Italia , ca acesta a fost inmatriculat acolo , radiat si ca am talonul de Italia , am intrebat-o ce acte imi trebuie pentru inmatricularea in Romania .

    Doamna de la RAR mi-a spus asa : "Aveti nevoie doar de talon in original."

    Ca sa ma asigur , pentru a exclude varianta unei pierderi de timp si drumuri aiurea , am intrebat-o daca imi trebuie ceva cum ca a fost radiat , contractul de vazare-cumparare sau orice alt act .

    Doamna mi-a spus , ca am nevoie doar de talon in original , fac o programare la RAR si asa mai departe .

    Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si timpul acordat.

  5. Salut. Am si eu un KTM Excf de 250 , are far si stop. Întrebare : de ce am nevoie pentru a-l înmatricula, știu ca trebuie sa am far , stop , semnalizari si oglinzi.

    Kilometrajul trebuie sa meargă ? Am nevoie de claxon ?

    Si o a doua întrebare : dacă am doar talonul de Italia , il pot înmatricula ?

  6.  

    Da. E stricata garnitura. Probabil cea dintre capacul de ambreiaj si carter. Ca daca e stricata cea de pe mediana carterului vai avea de demontat cat tot motorul.

    Nu e de la capacul mic. E de la cel mare. Din dreapta de undeva picura. Unde pot găsi garnitura pentru modelul meu ?

    » Post actualizat in 25 Aug 2016 15:07

    Si inca o intrebare , sper sa nu fie problema de dublu-post. La KTM EXC RACING 250 din 2002 cutia foloseste uleiul de motor sau are alt "locas" unde trebuie bagat special ulei de cutie ? Multumesc anticipat.

  7. Salut. Am si eu o problema. Imi picura ulei de la garnitura din dreapta. Din câte am înțeles acolo e carterul. Sa fie fisurata garnitura ?

    PS. Motorul este KTM 250 EXC Racing(4T) din 2002.

    post-95000-0-47536600-1472129416_thumb.jpeg

×
×
  • Creează nouă...