Sari la conținut

Stefanpkt

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Motocicleta
    KTM EXC250F

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MH Furia 50 , KTM EXC250F

Stefanpkt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De vanzare KTM EXC Racing 250cc , 4 timpi , an 2002 , acte pentru inmatriculare , 30 cai. Mai multe detalii in privat.
  2. Din punct de vedere estetic arata bine , cel mai bine este sa il vezi f2f , sa il pornesti , sa vezi cum porneste la rece, sa vezi daca nu troncane ceva , daca nu are scurgeri , daca nu are scurgeri de ulei furca , daca schimba bine , daca nu are probleme cu ambreiajul , daca intra greu sau nu in viteza etc. Cel mai bine este sa mergi cu un mecanic/cineva care se pricepe sa iti spuna parerea lui.
  3. In legătura cu topicul. Mersi ca mi-ai spus. In legătura cu vibratiile lui , din ce am înțeles eu , când lasă ambreiajul ii face ca un tractor si când trage de el nu se mai aude nimic. Nu am spus lasă așa mai bine, i-am spus ca si la mine face la fel , pe același model ca si al lui , așa ii face si unui prieten pe o husky , așa ii face unui prieten pe un exc de 400. Vibrează oala de ambreiaj.
  4. Treaba cu tacanitul cand lasi si tragi ambreiajul e ceva de-al KTM-ului , si la mine face asa , din cate am inteles vibreaza oala , nu te speria , nu e nimic grav
  5. Salut , stie cineva un vitezometru pentru KTM EXC ? De preferat cineva care si are/a avut sau daca stie cineva unde pot gasi unul original de KTM EXC. Multumesc.
  6. Pentru a fi sigur , am sunat astazi la RAR , i-am explicat doamnei ca am un motor adus din Italia , ca acesta a fost inmatriculat acolo , radiat si ca am talonul de Italia , am intrebat-o ce acte imi trebuie pentru inmatricularea in Romania . Doamna de la RAR mi-a spus asa : "Aveti nevoie doar de talon in original." Ca sa ma asigur , pentru a exclude varianta unei pierderi de timp si drumuri aiurea , am intrebat-o daca imi trebuie ceva cum ca a fost radiat , contractul de vazare-cumparare sau orice alt act . Doamna mi-a spus , ca am nevoie doar de talon in original , fac o programare la RAR si asa mai departe . Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si timpul acordat.
  7. A avut numere in Italia , am talonul de Italia , trebuie doar tradus ?
  8. Salut. Am si eu un KTM Excf de 250 , are far si stop. Întrebare : de ce am nevoie pentru a-l înmatricula, știu ca trebuie sa am far , stop , semnalizari si oglinzi. Kilometrajul trebuie sa meargă ? Am nevoie de claxon ? Si o a doua întrebare : dacă am doar talonul de Italia , il pot înmatricula ?
  9. Ce ulei imi recomandati sa folosesc ? Motul 7100 10w40 e bun ? (KTM EXC RACING 250 4t)
  10. Nu e de la capacul mic. E de la cel mare. Din dreapta de undeva picura. Unde pot găsi garnitura pentru modelul meu ?» Post actualizat in 25 Aug 2016 15:07 Si inca o intrebare , sper sa nu fie problema de dublu-post. La KTM EXC RACING 250 din 2002 cutia foloseste uleiul de motor sau are alt "locas" unde trebuie bagat special ulei de cutie ? Multumesc anticipat.
  11. Am si eu o problema. Imi picura ulei de la garnitura din dreapta. Din câte am înțeles acolo e carterul. Sa fie fisurata garnitura ? PS. Motorul este KTM 250 EXC Racing(4T) din 2002.
  12. Stefanpkt

    Picura ulei

    Salut. Am si eu o problema. Imi picura ulei de la garnitura din dreapta. Din câte am înțeles acolo e carterul. Sa fie fisurata garnitura ? PS. Motorul este KTM 250 EXC Racing(4T) din 2002.
×
×
  • Creează nouă...