Sari la conținut

Rainmaker

Membru
  • Număr conținut

    333
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Rainmaker

  1. Noi am stat anul trecut la A Podlesi : sambata dimineata auzeam motoarele din camera :) + drumul de acolo duce direct la circuit (este destul de liber) si nu mai trebuie sa o iei pe autostrada.

     

    Pe circuit am stat la C (tribuna naturala).

     

    Ai grija la plecare mai ales, daca esti cu motorul, la politie : va fi aglomerat si tentatia este sa depasesti coloana de masini. Eu am depasit pe linie continua si m-a oprit politia, mi-a cerut actele, m-a pus sa suflu in fiola, mi-a spus ca e periculos ce am facut si m-a lasat sa plec (nu am fost singurul care faceam asta, dar pe mine m-a oprit :) ).

     

    Mergi cu buletinul peste tot. . Noi am cumparat vignete pt ungaria, slovacia si cehia, insa mi-a zis politistul de care spuneam mai sus ca nu era nevoie sa cumparam vignete pt cehia pentru motor (cei de la vignete ne-au zis ca trebuie, cel mai bine te interesezi inainte sa pleci; noi ne-am lovit de chestia asta pe drum si am zis sa nu riscam).

  2. Salutare tuturor,

     

    Abia ce mi-am luat un R6 din 2000 si nu merge rotund motorul, i-am sincronizat carburatoarele si tot asa merge. Tipul de la care am luat-o zice ca s-au schimbat bujiile, sa fie oare de la ele?

    Si am observat ca filtrul de benzina este foarte murdar si ma gandeam ca daca il schimb o sa scap de acesta problema.

    Voi ce spuneti de la ce ar putea fi si de unde pot lua un filtru de benzina si mai ales de care?

     

    Raman dator daca ma ajuta cereva care s-a lovit de problema asta cu un sfat.

     

    Multam,

     

    Daca ai toba schimbata si ai una "goala" e normal sa nu-ti mai mearga rotund relanti-ul.

  3. Binenteles omule, nu sintem aici sa ne certam, si eu respect parerea ta, foarte tare ca ai reusit sa nu o culci, ca in general nici nu prea are ce sa se intimple daca o conduci pe virfuri, numai ca la mine se cam cere data mai jos.

    Hai cu soare cald si asfalt uscat.

    A, si mai este ceva, pe mine ma doare la basca de toti baietii care spun "ceva", daca la mine nu se aplica ..... degeaba!

     

    Scuze, am dat-o repede eu cu inteligenta, da, se pare ca am eu alte asteptari de la moto, intradevar daca stai numai pe asfalt este posibil sa n-ai nevoie, eu de exemplu n-as modifica moto, dar daca se poate realiza din reglaje .....ar fi ok. Cred ca am sa bag un drum la Cesar cind ma eliberez un pic cu munca. :peace:

    :cheers:

  4. Am impresia ca esti un om destul de inteligent, cu 1/3 din talpa piciorului pe pamint, am culcat-o si pe asta noua - la mine in curte (cu toate ca zicase ca este data la maxim jos), la fel si cealalta, nu mai pomenesc ca ambele au fost noi, se mai lasa astea, dar mai tirziu. "Norocul" meu este ca nu merg numai pe asfalt "perfect", mai dau si in altele, dar ce stiu eu .......baga numai pista, mergi numai pe drumuri asfaltate perfect, si ai sa poti numai cu virfurile picioarelor.

     

    Last edit - zici ca vorbesti numai cu copii de bani gata - o macara te duce direct pe autostrada, si aceeasi te aduce inapoi, ori mergem toti numai pe la niponi.

     

    Inteligenta mea nu are nicio legatura cu abilitatile tale de a conduce o motocicleta :)

     

    Te sfatuiesc sa intorci motocicleta pe langa ea sau pe cric, decat pe ea, daca nu ajungi jos cu picioarele.

     

    R6 este o motocicleta super sport, este facuta pentru asfalt.

  5. Salut baieti ... am si eu o mica intrebare : aveti idee ce se poate face sa "cobor" o R6 +2007 ? ...am inteles ca e una din cele mai inalte motociclete , iar pe mine inaltimea nu prea ma ajuta...am auzit ceva de kit-uri de coboare , aveti idee cu cat o coboara si ce anume afecteaza ?

     

    Ii poti pune un lowering kit http://www.ebay.com/itm/R6-YZF-R6-Lowering-Link-Links-Kit-2006-2007-2008-2009-Threaded-Adjustable-YZF-/150991560237?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2327cc5e2d&vxp=mtr

     

    dar sa o lasi jos si de fata

    SAM_1909.jpg

     

    Totusi, daca ajungi cu varfurile jos, las-o asa.

     

    Fa-i ceva si da-o mai jos, daca ai NUMAI virfurile picioarelor jos, ai s-o trintesti mai des decit ai avea nevoie de ciclistica perfecta (doar daca nu faci curse cu ea).

     

    Eu nu ajung cu toata talpa jos si n-am scapat-o niciodata din cauza asta.

  6. Ulei + filtru

    Dat jos carena ca sa poti demonta filtrul de ulei - ai nevoie de cheie de filtru pt desfacut si montat filtrul

    dat jos busonul de la baia de ulei - inelara sau tubulara

    dupa ce l-ai desfacut trebuie sa iasa la mana.

    Daca nu iese la mana, atentie! Poti avea filetul baii de ulei stricat. Vezi sa nu pierzi saiba de etansare din aluminiu sau cupru.

    Lighean sub baia de ulei, scurgi tot uleiul.

    Strangi la loc busonul baii de ulei. Nu foarte tare ca sa nu strici filetul. Baia e din aluminiu.

    Cureti cu o carpa curata suprafata de etansare a garniturii filtrului de ulei de pe blocul motor.

    Pui putin ulei in filtru si astepti sa fie absorbit. Ungi garnitura filtrului de ulei. Montezi filtrul. Il stranfi cu cheia, nu foarte tare.

    Pui ulei in motor pana vezi ca ajuns la nivelul maxim cu motocicleta dreapta, nu pe cric.

    Pornesti 30 de secunde apoi opresit. Astepti 20-30 de minute si verifici din nou nivelul cu motocicleta dreapta. Adaugi ulei si completezi pana la nivelul maxim din indicator.

     

    Succes!

     

    si sa incalzesti motorul inainte sa-i dai uleiul jos (se scurge uleiul mai usor; ai grija sa nu te arzi cand ii desfaci busonul de la baie).

  7. Roberte : atât nou, cât și SH. Cât timp nu are probleme în ceea ce privește funcționalitatea, este perfect SH. Nu am spus preț bun, am spus ca raportul calitate-preț să fie bun, în sensul că un Ohlins e foarte bun calitativ, dar și prețul e foarte piperat. Acesta și e motivul pentru care vă cer sfatul.

     

    Eu iti recomand (din experienta proprie) Hyperpro. Pentru cumparat mergi la reprezentanta MV Agusta/Honda (bd. Expozitiei nr. 2)

  8. asa se intampla si la mine, am curatat TPS-ul si nu a mai avut problema asta, credeam in prima instanta ca e bateria sau bobinele de inductie, oricum e posibil sa aibe aceleasi manifestari si de la bobinele de inductie.

     

    Bro, nu stiai tu sa mergi cu ea, de-aia se oprea :lool:

×
×
  • Creează nouă...