Sari la conținut

Rainmaker

Membru
  • Număr conținut

    333
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rainmaker

  1. Fane, am eu kitul de curatat de la K&N, treci pe la mine si ti-l pot imprumuta pentru o curatare/ungere.
  2. Daca e cineva interesat : de vanzare Yamaha R6 2007 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-r6-din-2007-544719.html
  3. Noi am stat anul trecut la A Podlesi : sambata dimineata auzeam motoarele din camera + drumul de acolo duce direct la circuit (este destul de liber) si nu mai trebuie sa o iei pe autostrada. Pe circuit am stat la C (tribuna naturala). Ai grija la plecare mai ales, daca esti cu motorul, la politie : va fi aglomerat si tentatia este sa depasesti coloana de masini. Eu am depasit pe linie continua si m-a oprit politia, mi-a cerut actele, m-a pus sa suflu in fiola, mi-a spus ca e periculos ce am facut si m-a lasat sa plec (nu am fost singurul care faceam asta, dar pe mine m-a oprit ). Mergi cu buletinul peste tot. . Noi am cumparat vignete pt ungaria, slovacia si cehia, insa mi-a zis politistul de care spuneam mai sus ca nu era nevoie sa cumparam vignete pt cehia pentru motor (cei de la vignete ne-au zis ca trebuie, cel mai bine te interesezi inainte sa pleci; noi ne-am lovit de chestia asta pe drum si am zis sa nu riscam).
  4. Eu am scos si 15% consum cu un r6 2007, pe autostrada, deci si un 10% in oras nu e exagerat
  5. http://www.piticigratis.com/wp-content/uploads/2013/06/longslap.gif
  6. ... eu ma gandeam sa o fac la o imprimanta 3D Nu, un distantier de deasupra piesei de care zici tu.
  7. Inca nu stiu unde sa ma duc sa o copiez
  8. Are cineva amortizor de ghidon Hyperpro pe 06-07 ? Ma intereseaza sa copiez un distantier de la suport.
  9. Daca ai toba schimbata si ai una "goala" e normal sa nu-ti mai mearga rotund relanti-ul.
  10. Inteligenta mea nu are nicio legatura cu abilitatile tale de a conduce o motocicleta Te sfatuiesc sa intorci motocicleta pe langa ea sau pe cric, decat pe ea, daca nu ajungi jos cu picioarele. R6 este o motocicleta super sport, este facuta pentru asfalt.
  11. Mie mi se pare ca Syda s-a comportat super ok. A fost un accident, se intampla ... de-aia se numeste "accident". Altii nici nu s-ar fi dat jos din masina ... Insanatosire grabnica motociclistului ! ... are putin de tras cu fractura de maleole.
  12. Ii poti pune un lowering kit http://www.ebay.com/itm/R6-YZF-R6-Lowering-Link-Links-Kit-2006-2007-2008-2009-Threaded-Adjustable-YZF-/150991560237?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2327cc5e2d&vxp=mtr dar sa o lasi jos si de fata Totusi, daca ajungi cu varfurile jos, las-o asa. Eu nu ajung cu toata talpa jos si n-am scapat-o niciodata din cauza asta.
  13. Vand galerii + catalizator stock pt 2007 (cred ca se potrivesc si la 2006)
  14. si sa incalzesti motorul inainte sa-i dai uleiul jos (se scurge uleiul mai usor; ai grija sa nu te arzi cand ii desfaci busonul de la baie).
  15. Eu iti recomand (din experienta proprie) Hyperpro. Pentru cumparat mergi la reprezentanta MV Agusta/Honda (bd. Expozitiei nr. 2)
  16. Anul trecut, Honda (banuiesc ca dl. Tiberiu Troia are un merit foarte mare) a avut cel mai tare stand (dupa mine), urmata de BMW, Harley si Ducati, restul au fost de umplutura din pacate. Personal astept ceva mai mult de la Yamaha (Dual Tours). O sa fiu prezent.
  17. Bro, nu stiai tu sa mergi cu ea, de-aia se oprea
  18. La cum a "evacuat" soseaua, nu pare prima oara cand copilul e pierdut dupa motor )
×
×
  • Creează nouă...