Sari la conținut

James West

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de James West

  1. James West

    Adaptare Chopper

    Ah da. Si am ales chopper, 1 pt ca-mi place foarte mult si 2 pt ca-mi este mult mai usor sa ma urc/cobor de pe el, cat sa-l si tin din picioare atunci cand opresc. » Post actualizat in 31 Aug 2016 11:49 Pt B nu am avut nicio problema, insa cred ca pt A o sa fiu dat in spate si implicit o sa-mi fie afectata si categoria B punandu-ma sa-mi adaptez si masina.
  2. James West

    Adaptare Chopper

    Este bine. Acum daca tot se poate iar eu ca sa conduc, am nevoie de un motor adaptat, cum fac eu scoala? )))
  3. James West

    Adaptare Chopper

    Pe scurt, sunt in baston. "Defectiunea" la mine este pe partea dreapta si din cate stiu, pe dreapta este chiar frana. In alta ordine de idei, ar trebui sa-mi fac niste suporturi pentru a-mi pune talpile (stiu sigur ca poarta niste denumuri aceste suporturi, insa asa cum am spus, sunt profan inca)
  4. James West

    Adaptare Chopper

    Doamnelor, Domnisoarelor, Domnilor, bine v-am gasit! In momentul de fata cred ca sunt cel mai nou membru al acestui site si mi-am facut acest cont in primul rand ca semn de respect fata de motociclisti. Inainte de a mi-l face, am citit foarte multe topicuri pentru a-mi face o idee de felul oamenilor d-aici. Sa incep, zic. Imi doresc foarte mult de ceva vreme un chopper, dar: 1. Am o problema de sanatate care nu-mi permite sa ma misc foarte bine, desi nu am nicio problema in a conduce autoturismul. 2. Nu stiu unde as putea sa-mi "prepar" motorul in cazul in care mi-l cumpar. 3. Pot face scoala si da examenul pe motorul propriu? Multumesc
×
×
  • Creează nouă...