Sari la conținut

Massa Ovidiu

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Ducati Monster S4R
  • Numar Moto
    BZ 69 MOV

Massa Ovidiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. la fel am luat si eu!L si XL de la Oxford:)cam mare XL pentr Diavel,merge L lejer.va multumesc
  2. Colegii,vreau sa-mi iau si eu de pe Emag huse Oxford pentru un Monster S4r si un Diavel,dar nu stiu ce marime sa comand.ma ajutati,va rog!?multumesc anticipat
  3. Prietene,sa fie clar pentru toata lumea.Am 2 caini momentan,si am mai avut unul.imi aduc aminte ca era pe centura buzaului,acum 2 ani,toamna, exact cand a dat primul frig puternic,:am observat ca soferul tirului din fata mea a facut o manevra de evitare si am franat.de sub tir a iesit un ghemotoc de caine in varsta de vreo 2 zile.l-am luat si l-am bagat in masina si l-am dus la birou poate o sa-l ia cineva sa-l creasca.a inceput sa latre si in 5 minute,pana am ajuns eu la sediu a adormit de la atata caldura.i-am luat un danone de 500g ca atat am gasit la o ghereta de magazin si i l-am dat.era atat de mic ca era jumate in cutia de danone.i-am luat mancare si s-a facut mare si frumos.l-am dresat intre timp,si n-ar fi primul caine pe care il dresam,dar,fiind intr-un loc in care parcau tiruri si service camioane o gramada de oameni treceau pe acolo,a disparut.mi-a parut rau de el.iubesc cainii,si o sa-ti pun poze de pe facebookul meu din trecut,cu cainii mei.sunt un om foarte milos,si daca stiu ca unu n-are ce sa manance langa mine,ii dau,nu conteaza ca e om sau caine. dar cand cineva sau ceva iti pune in pericol viata(pentru ca asta era un maidanez foarte agresiv care tot ce facea era sa alerge dupa masini,si mai ales motociclete si biciclete/mi-au spus asta baietii de la service din zona) frate,cand cineva iti face rau intentionat,ca eu asa am considerat javra aia placata in urmarire,instinctul te face sa reactionezi.incerci sa eviti o javra care oricum te tranteste,te ridici,iti curge sange de peste tot,motorul,la fel,varza.daca era un caine care trecea strada speriat,era ok,dar javra asta cu asta se ocupa,l-am vazut cum a tasnit din balariile alea dupa tovarasul meu.s-a oprit langa mine,dupa atata raschetare,fierbeam,i-am dat un sut,dar nu de aia a murit,stai linistit.nu urasc serpii,leii sau rechinii pentru ca omoara oameni,au fost conceputi genetic pentru asa ceva,da aia traiesc in natura.pe cand javrele astea prezinta un pericol pentru societate.eu am venit si am zis ca sunt retardat,ca n-am purtat echipament.dar,daca tu si toata droaia de destepti,sau 'virgine' cum va zic astia,ca sunt nou pe forum,imi spuneti mie ca e normal sa circule cu mine pe drumul ala asfaltat,pe care trebuie sa respect niste reguli,un caine,cum vrea pl lui de maidanez.oricum,sunt nou pe forum,baieti faini si amuzanti aici,dar si o gramada de oameni de care deja mi-e scarba.facand o paralela la prostul de mine si 'intelectualii' de pe forumul asta,socrate a zis ca prostul care stie ca e prost,este mai putin prost decat prostul care nu stie ca e prost.
  4. exact la asta ma gandeam si eu.asta tot prost ca mine:)))diferenta dintre cainele asta e ca trece speriat strada,ala peste care am dat eu se ducea intentionat dupa colegu.si dobitocii aia de america sau ce mama lor de vorbitori de engleza inapoiati lumea a 3.a,n-a cautat niciunu cainele sa-l adopte,vorba ta:))))))foarte comica replica ta.
  5. Spune.i asta cetateanului de mai sus care "been there,done that" taiat caini in 2,restul fatalai,el smecher.primul topic pe forum.de 2 zile pe forum,juma din useri "inteligenti" si inganfati,si ninja pe deasupra.tipic romanesc.» Post actualizat in 08 Sep 2016 12:50 Ala e,se aude bestial.da rateuri de zici ca.i pusca:))
  6. )))N.avem de ales.reparam feru.on 2 saptamani suntem "online".
  7. E experinta,tata.crede-ma ca ma uit in oglinzile alea mult mai des decat ma uit in fata.stiu constant ce se intampla in jurul meu si ce am.in spate.daca ai stii la cati le-am facut loc sa nu se pupe bot in bot cu cei din fata.stiu ce inseamna sa conduci preventiv,majoritatea curselor fiind cu 40 tone in spate.sa opresti 40 de tone nu e usor.dar pe motor e alta,mai ales pe unu puternic,te incanta,ii dai putin cu a 2.a la 8000 sa vezi cum se aude si ai 70-80.
  8. ba,bravo.mie nu mi-a iesit.sunt mai slab.cat despre "cand nu stii ce sa faci,da-i gaz'..stiu regula,ca vin de pe coclauri pe strada.da vezi tu,cainele ala nu e bustean si un ducati monster in viteza a 3.a la 80 nu e un ktm in a 2.a la 20km/h.suspensia spate nu e la.fel,cuplul la fel.nu mi-a trecut prin cap..da si daca imi trecea,parca imi era asa s.o ridic eu pe o roata ca sa sar un caine cu roata spate la 80km/h,ca doar eram in tricou.pe topicul asta au venit,din 10 useri care si.au dat parerea,5 care mergeau cu 40 cel mult,adaptati la conditii,unu ocolea prin dreapta,altu prin stanga,unu ii dadea gaz si il sarea si altu trecea pe sub el.si in cazul ala imposibil in care unu era foarte prost,fara echipament,vitezoman, ca mine,si lovea cainele, cu un picior rupt ducea cainele la spital.da,tata,sunt idiot,aia am vrut sa punctez,am cazut fara echipament. Si am mai vrut sa atrag atentia asupra unui pericol pe care voi il veti recunoaste cand si voua va va intra un catelus dragalas ce vrea sa-ti pupe valva, la roata.
  9. Multumesc pentru apreciere si verticalitate.si,ce sa fac? Sa fac petitii,sau sa-mi iau pusca si sa merg la intalnire cu restul echipei de maidanezi?)» Post actualizat in 07 Sep 2016 18:06 De o oaie pe A2 ce zici?
  10. Sunt in incepator cu motoarele.de.strada.singura.data cand am.ridicat.o a fost fara sa vreau.motorul ala e mult.prea puternic pentru mine,dar totul tine de disciplina.n-am.fortat nota si sunt sigur ca o mare.parte din useri de aici rulau cu 80 pe strada aia la cat era de liber.a fost.in scurt..cand am vazut ca sare.in drum am vrut sa oau stanga,din reflex,dar s.a dus direct sub roata.
  11. am inteles ca esti un exemplar rar de moldovean inteligent inca de la prima interactiune.sa te feresti de mine nu in trafic,ca sunt baiat foarte inelegator,trag ambeiajul si merg pe liber sa nu sperii animalele oamenilor sau copii,las lumea sa iasa in aglomeratie,ma opresc si ajut ca am fost sofer de tir si stiu mecanica si asa se proceda intre soferii de tir,si alti m-au ajutat oe mine.700.000km +,doar pe tir...stiu ce am de facut in trafic,Sa te feresti de mine oriunde ai chef sa-ti afisezi superioritatea aia, 'tete-a-tete'.da pana atunci stai linistit ca nu merg prea des cu motorul la iasi,sunt cam la 310 km de tine,deci n-o sa-ti calc cainele in curtea din spate cu 160km la ora cum prabil ti-ai facut tu o idee despre mine. » Post actualizat in 07 Sep 2016 16:00 sunt cativa,doamne ajuta.
  12. salut:)),nu da rateu ca vreau eu..mi s-a defectat un regulator de tensiune si nu da scanteie cum trebuie cred..poate ne gasim sa discutam problema...ca eu sunt nou cu astea de strada.
  13. ma deranjeaza totusi ca unii din voi pretuiti mai mult viata cainelui decat viata unui coleg de-al vostru care era sa-si piarda viata,poate de idiot,intr-o situatie in care va veti regasi intr-o zi,poate.eu nu m-am dus sa omor cainele,nu m-am urcat pe trotuar cu bata in mana sa-i dau peste picior,m-a pus muistu in cap,cu motor cu tot.in fine.
  14. data viitoare am zis mai sus ca trec cu ceva de teren cu 4 roti si ma duc spre caini sa ii calc pe picior.sa vad atunci iubitorii de maidanezi ce mai zici.ca pana sa ma tranteasca asta le cumparam lapte de la magazin.eu n-am vazut cainele.si nu sunt vitezoman tovarase,sunt incepator.n-am fortata limita,nu am intrat intr-o curba sau masina...m-a trantit un caine.zici ca sunteti babele alea cu 'a avut viteza'/...
  15. si daca aveam 60 tot in fata rotii sarea..poate puteam sa evit,sau cadeam mai usor,
×
×
  • Creează nouă...