Jump to content

TCosmin7

Membru
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TCosmin7

 1. Al meu este Guy Martin deoarece a participat la isle of man tt , iar al doilea este Ghost Rider , pe care cred ca putini îl cunosc , se presupune ca el s-ar numi Patrik Furstenhoff, îmi place de el pentru ca a avut curaj sa înfrunte politia , mergea la peste 300km/h pe o roata.
 2. Am deschis acest topic pentru pentru a spuneți care este idolul vostru în motociclism , și de ce.
 3. Dumnezeu sa-l odihnească ! Eu cred ca fordul a ieșit fără sa se asigure la semnul de cedează trecerea iar motociclistul văzând mașina în fata lui , probabil s-a speriat și a pus frana față . Din spusele altora motociclistul ar fi alunecat intenționat pentru a se salva...dar acum nu mai putem face nimic. Totuși când ieși la o plimbare ar trebui sa ai obligatoriu casca și o pereche de manusi.
 4. Adică pe bărbie cum ar veni .
 5. Aș avea cum sa pun camera, de exemplu gopro hero 3 pe casca agv k5 hurricane sub vizor fără sa influențez casca ? Am deschis topic aici , pe topicul de casti nu raspunde nimeni.
 6. Scuzați-mă de aceasta întrebare mai "absurda" dar sunt începător cu acest fel de termeni
 7. Ce părere aveți despre agv k5 hurricane ? » Post actualizat in 23 Oct 2016 07:51 Aș avea cum sa pun camera, de exemplu gopro hero 3 pe casca agv k5 hurricane sub vizor fără sa influențez casca ?
 8. Alte probleme nu mi-a făcut , faza e ca e din 2000 si are 290.000 km , nu are schimbat nimic major , doar cele necesare , motor de 1.8diesel 90 cp , merge de crapă . Cred ca trebuie schimbate bucșele . V-aș dori și vouă o mașină asa de buna.
 9. I-am schimbat telescoapele , arcurile nu au nimic.
 10. Am un ford focus break și se balansează spatele , roțile stau puțin crăcănate , de ce ? Trebuie sa o duc la un service dar as vrea sa știu și părerile voastre.
 11. Nu știu dacă am deschis unde trebuie acest topic. » Post actualizat in 28 Sep 2016 17:29 Menționez ca vreau una sport buget maxim 2000€
 12. Am permis de mașină și știu ce înseamnă viteza , dacă conduci prostește și repede , atunci nu mai ai mult de trăit.
 13. M-am gândit la toate dar parcă e prea mult timp sa aștepți pana la 24 de ani sa iti iei una . Deocamdată am un scuter de 50 (fuge bine) , am condus și de 200 , dar nu e asta faza ... Mulți mă iau în râs de fiecare data când spun ca peste 6 ani îmi voi lua motor . Pana atunci multe motociclete se vor scumpi. Stiu ca e foarte frumos viata pe o motocicleta, am fost vara aceasta la vreo doua parade moto si am rămas fără cuvinte.
 14. Îmi place foarte mult honda cbr 600 din 2004 neagra e culoarea mea preferata .
 15. Mulțumesc mult pentru sfaturi , deja ma simt mai încrezător.
 16. Dacă ai doar 18 ani și iti doresti din tot sufletul sa ai o motocicleta cum ajungi sa iti iei una ?
×
×
 • Create New...