Sari la conținut

TanaseGeorgel

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de TanaseGeorgel

  1. Da, pe mine m.a luat valul si am sarit sectiunea asta. Georgica e numele meu, sunt din Clejani-Giurgiu, pasionat de moto... am inceput prin 86-87 cu inegalabila Mobra, fiind desigur in ilegalitate / mai tarziu trecand la 350 Jupiter 4, apoi odata cu ,,cresterea nivelului de trai'' mi-am permis si eu cateva sh-uri ale celor din Iwata. Multumesc de accept si sa ne vedem cu bine in trafic/
  2. Da, am rezolvat intre timp,n.a trebuit acel certificat ANAF.... acum astept talonul
  3. Problema: pt inmatriculare definitiva a unei moto sh achizitionata de mine de la intermediar roman (persoana fizica) e sau nu nevoie de certificat ANAF in scop tva? Mentionez ca am toate actele, cvc, rar, civ, inclusiv bagata la impozit la mine. Citisem undeva inainte ca acel certificat trebuia numai daca persoana care a importat-o vroia s-o inmatriculeze...in cazul meu se cheama ca am cumparat-o de la vanzator roman. Sigur s-a mai discutat, dar nu mai gasesc. Multumesc!
  4. Felicitari, cum de nu te.ai integrat in trupele NATO....glumesc, si cum s.a comportat Fazer.ul fata de 600.le din tura precedenta/ hm...mai e pan' la concediu.
  5. Salutare. Eu abia dupa ora 16:00 scap de la servici, dupa ora 19:00 se mai poate sta sau te da afara?
  6. Salut, imi picura ulei pe la capacul de la distributie, garnitura cred si cu silicon nu m.as risca.De unde s.o procur? Agregatu' e un R6 din '99,multumesc!
  7. Fi.rar ea de tastatura,vroiam sa zic numai ca la GRG,oamenii stiu ce fac....si nu numai in materie de furci,amortizoare,etc. ...si nu ma luati chiar novice
  8. Si io nene,desi de la tara,merg pe mana lu' Adi,Cesar[GRG] ,baieti care din r---t fac bici8
  9. Multumesc,asemenea si tie! Uite ca mai sunt si oameni satisfacuti,desi isi fac cumparaturi de la distanta,ma refer la tine desigur. Stiu ca aveai de ceva vreme in vizor o astfel de mobra,cum se face ca roscata asta nu ti.a cazut cu tronc? In ce priveste toba,e supravietuitoare de pe Fz-ul precedent. Hai cu primavara adevarata!
  10. Salutare camarazi! V.am promis cateva poze cu noua achizitie si ...dupa lupte seculare care au durat stiti voi...iat.o/ Nu,n.am stat la coafor,doar ce v.am zis online.ul nu.i punctul meu forte.Dupa cum se vede este inscrisa provizoriu,urmand ca pana in iunie sa.i fac buletin de Giurgiu.Hai cu sezonu'
  11. Salut! E primul meu post desi urmaresc de ceva vreme forumul... Deocamdata nu stiu sa incarc poze, insa va fac cunoscut ca de ziua femeii(haha) mi.am tras o bunaciune de FZ1s roscata despre care s.a vorbit pagina anterioara(multumesc userului tyby_90) Nu sunt la primul agregat de acest fel, anul trecut avand o experienta nefasta cu modelul 2006. E mult de scris despre mizeriile de la Euroins... Pana o.i scoate ceva de la ei am tinut sa ma bucur de placerea condusului, asa cum numai FZ1 ti.o poate oferii. Astea fiind zise sper sa ma acceptati in grupul vostru online. Multumesc si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...