Sari la conținut

JulyRider

INACTIV
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.imdigital.ro
  • Yahoo
    iulliannm

Profil

  • Locatie
    Craiova - Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    de leasing
  • Club
    niciunu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XTZ Tenere, Honda transalp, Honda Transalp
  • Interests
    alpinism, bungee, scufundari si ... motoarele :d

JulyRider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cam asta ar fi traseul. Ca sa il avem si in imagini
  2. Si acu cum a fost faza defapt: la Snagov nu am reusit sa ajung, si l-am rugat pe un prieten daca pt prima seara poate sa mearga prietena cu el pana acolo, si cand m-am dus sa o duc pana la Arc de unde era plecarea era si donsoara motociclista man-man care se milogise de toti sa gaseasca pe careva de care sa se lipeasca sa o duca, si pana la urma a gasit acolo sa mearga remorca pe motoru unui alt amic ... in fine .. cum am ajuns ma trezesc cu ea in fatza dand foare rapid din gene milogindu-se daca pot sa ii imprumut casca pana a doua zi la 8 dimineatza, cand urma ea sa ajunga in Bucuresti. Eu pe atunci nu o shtiam... si i-am dat-o, urmandu-se sa ma intorc acasa cu o tichie din aia gen chopperist. Toate bune si frumoase pana a doua zi la 8 dimineatza cand pe poaie torentiala eram eu la Unirea in fatza, unde ramasese vorba ca trebuia sa ne intalnim. Dupa vreo juade ora de asteptat si incercat sa o sun imi raspunde si pe un ton foarte sictirit si ironic ca ea nu poate sa mai ajunga si timp de vreo 4 ore a ramas totu in coada de peste, pana imi da ea un sms ca a dat casca lu Stephon, si ca sa ma duc sa o iau de la el, dinafara Bucurestiului, ca deh "e casca mea si e interesu meu" sa ma duc dupa ea! --- si cam de asta am eu un dinte impotriva frumoasei, mirobolantei Man-Man! ahaa.... ok, am inteles ... hmmm, si inca ceva ... defaptu ca te-am facut si proasta de ce nu zici nimic?
  3. nesimtirea in combinatie cu superficialitate si ignoranta pot oferii niste imagini destul de dragute cand te uiti in oglinda ..
  4. man-man tu ce cauti pe forumu asta? faptu ca te uzi cu gandul la motociclisti NU te face motociclista. Daca imi amintesc bine tu esti aia care a pus topicu asta: Topic has attachmentsFetelor Ce Va Place Cel Mai Mult La Un Motociclist? unde te-a facut de cact tot forumu ... Da oricum la tine e ceva ciudat .. adica nu esti prima care manifesta o asemenea lipsa de neuroni in stare functionala, dar de obicei e suplimentata lipsa de o anumita doza de frumusete, si dupa cat imi amintesc cand te-am vazut live la snagov ... tu chair eshti nashpa rau ... cateodata natura nu e dreapta! Macar de nesimtire si tupeu nu duci lipsa. Daca eram in locu tau cred ca imi schimbam useru la fiecare 2-3 posturi puse, de rusine de ce tampenii sunt prin ele... In concluzie... you so very suck (si NU, asta nu e de bine)!!!
  5. Brusc a inebunit claxonu .... Doar in mers de fiecare data cand trag ambreiaju nu mai merge claxonu .. cum dau drumu incepe sa mearga iar ... careva vreo idee? Mersi!
  6. Zoli sau Sorcer .. dati si voi un numar de telefon ... ca sa shtim sa ne gasim .... Si pana la urma a ramas ca ne intalnim in jur de 11 30 la iesirea din curtea de arges catre vidraru in prima parcare ....
  7. Okie, e bine si asha ... DECI, plecarea de amana pentru ora 9!
  8. Atunci, daca si restu grupei e de acord .. te asteptam in Pitesti pana ajungi ... ai vreo idee cam pe la ce ora ai putea ajunge?
  9. Hai ca se mai gasii inca unu care sa vina ... eu!
  10. Ar fii o idee ... eu oricum o sa vin la arc miercurea asta ... daca e ne vedem pe acolo ...
  11. Good point! De asta uitasem! Gata . vama anulata .. Tg Secuiesc here I come ... acu sa vad doar de cine ma lipesc si eu!!
  12. Salut, De venit ash venii si eu mai mult ca sigur, da am o intrebre si o sugestie Intebare: ce viteza medie de croaziera ati vrea? Sugestie: ar tebui stat si planuit dinainte, in functie de traseu si nishte puncte de reper de vizitat ... adica ar fii mult mai interesant decat sa treci doar prin orase ... de exemplu .. manastirile din moldova ...
  13. DAMN .... tocmai acu am pus un topic, care merge in Vama weekendu asta .. da creca aman iesirea in Vama ... ca tare face cu ochiu transfagaraseanu
×
×
  • Creează nouă...