Sari la conținut

Mihai Ionita

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Mihai Ionita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok Multumesc pentru raspuns.. O sa incerc asa il dau jos si sa vad ce e cu el exact. » Post actualizat in 03 Nov 2016 11:22 Este noua. Si am incercat si cu cabluri de la o baterie auto de 100 Ah si tot la fel face. » Post actualizat in 11 Nov 2016 11:51 Salut, Are cineva idee daca suzuki burgmanul de 400 an 2000 are decompresor ? Thanks,
  2. Salut, Am si eu o mare problema cu scuterul meu burgman de 400 din 2000. SIMPTOME: Invarte foarte greu. Parca este ciclindrul blocat sau nu are unde sa faca evacuarea. In momentul in care ii scot bujia invarte fara probleme. ISTORIC I-am schimbat electromotorul cu unul nou si tot la fel. I-am schimbat si bujia cu una noua si tot la fel. Presupun ca e o problema din carburatie? Si cu chit cu vai dupa ce face o rotatie completa a cilindrului incepe sa invarta mai usor ( dar atunci deja firul de plus de la electromotor e super incins si mai iesi si ceva fum pe acolo ). Are cineva idee cum trebuie reglat carburatorul ( daca de aici ar fi problema ). Exista posibilitatea sa fie si le releul de pornire ( cel cu capac verde de sub sa ? ) Multumesc anticipat!
  3. Salut, Am si eu o mare problema cu scuterul meu burgman de 400 din 2000. SIMPTOME: Invarte foarte greu. Parca este ciclindrul blocat sau nu are unde sa faca evacuarea. In momentul in care ii scot bujia invarte fara probleme. ISTORIC I-am schimbat electromotorul cu unul nou si tot la fel. I-am schimbat si bujia cu una noua si tot la fel. Presupun ca e o problema din carburatie? Si cu chit cu vai dupa ce face o rotatie completa a cilindrului incepe sa invarta mai usor ( dar atunci deja firul de plus de la electromotor e super incins si mai iesi si ceva fum pe acolo ). Are cineva idee cum trebuie reglat carburatorul ( daca de aici ar fi problema ). Exista posibilitatea sa fie si le releul de pornire ( cel cu capac verde de sub sa ? ) Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...