Sari la conținut

broascadilie

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de broascadilie

  1. Va salut Caut un far complet, in stare buna si gata de montat pt un cbr 929rr din 2001 la un preț rezonabil. Sunt disponibil pe wattsapp la 0743065385
  2. Va salut colegi arădeni si nu numai, cu drag si respect ! Incerc sa creez un hub central pt cat mai multi bikerii din judetul Arad, pe grupul nostru de WhatsApp. Suntem momentan o mana de oameni printre care si cativa bikeri cu experienta. Scopul grupul este in primul rand de a sta la o vorba, de a programa plimbari si de ce nu, de suport daca e nevoie. Daca grupul va creste, puteam creea si o comunitate pe facebook. Pana atunci va asteptam pe grup la acest link https://chat.whatsapp.com/IFaiUYM315p1InaVI8quC6 Asfalt uscat! Cu stima, Viorel. ✌
  3. Fereasca sfantu' ! Cunosc, chiar recent am fost la mecanicul meu sa o pregateasca de drum si dilaul mia zis ca a mers cu 270km/h pe un cbr din 96'. Iam zis, moama nu esti sanatos. El, eh lasa ca-i ok :)) Motociclist cu ștate vechi dar oricum, nu cred ca o sa ies cu el la drum. Nu-mi place viteza
  4. Va multumesc baieti pt sfaturi. Fie ele critice sau nu. O iau incetuț si voi incerca sa fiu cat mai atent. De undeva trebuie sa-ncep, asta e clar. Am pe langa mine cativa motociclisti cu experientza si voi apleca urechea la vorbele lor de duh. Drum uscat si fara incidente va urez !
  5. Aiai ! Eu nam niciun permis de dinainte. 0% experientza in trafic inafara de ce am iesit cu instructorul in oraș. Aiai ! V-ati dat cu parerea despre personalitatea mea, necunoscandu-ma Ma simt ca la 18 ani, pe bune dar intelept ca la 35, daca stii ce zic. Cand vn vb de o pasiune, sunt energic dar si cu capul pe umeri (poate o fi de la varsta). Sunt complet constient ca motociclismul este frumos dar poate fi si periculos. Ms de sfaturi si promit sa am grija. Am vazut cum e traficul la noi tocmai de aia.
  6. Va salut cu drag, Viorel ma numesc si sunt bomba de incepator. Ieri am luat permisul si detin un Kawasaki ZX750L Sfaturi, pareri ? Din experientza voastra... Am 35 de ani, daca are vreo relevanță. Va rog, fara caterinca pe cat se poate. P.S E o imagine luata de pe net dar asa arata si a mea doar ca e modificata. N-are windshield si toba este mai scurta. O sa fac poze cu a mea cand ajung acasa si le pun.
  7. Hei, frati arădeni ! Va salut cu drag, Viorel ma numesc si sunt bomba de incepator. Ieri am luat permisul si detin un Kawasaki ZX750L Sfaturi, pareri ? Din experientza voastra ? Va rog, fara caterinca pe cat se poate. P.S E o imagine luata de pe net dar asa arata si a mea doar ca e modificata. N-are windshield si toba este mai scurta. O sa fac poze cu a mea cand ajung acasa si le pun.
  8. Rider nou aici ! Bn vam gasit. Ieri am luat permisul. 35 de ani am. Mi-am placut topicul si sunt deacord cu mai tot. Trebuie luat in serios acest hobby si deloc, dar absolut deloc in derâdere. Este frumos dar si riscant. Va salut pe toti si drumuri linistite sa aveti !
×
×
  • Creează nouă...