Sari la conținut

Homorogan Flavius-Mihai

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Homorogan Flavius-Mihai

  1. Salutare si la multi ani.

    Stiti cumva daca sunt reduceri pe undeva la inceput de an pentru cauciucuri ?

    M-ar interesa un set de Pilot Road 4, 120-180. Ce am gasit pe internet la noi in tara au preturi intre 1200 si 1300 lei.

     

    Sunt deschis si la alte propuneri pentru gume sport touring. Ma intereseaza ceva care sa ma tina cat mai mult (macar un sezon complet) chiar daca au "sportivitate" mai putina.

    Am avut sezonul trecut Pilot Power 2CT (misto gume) dar le-am terminat in vreo 11k km. Probabil daca aveam motocicleta din martie, nu mi-ar fi ajuns sa inchei sezonul.

    Salut! Eu mi-am luat Pilot street radial pentru mobra mea de la ei si sunt foarte multumit, doar la ei am gasit asa pret bun! Si iti si spune DOT-ul inainte sa le trimita.

    https://anvelopemoto.eu/set-michelin-pilot-road-4/

  2. Atunci nu cred ca o sa ai nevoie de altceva inafara de montaj.Si iti recomand sa pui doo,asa de design,nu una.

     

    Luciane,nu vad de ce n-ar tine mult si bine.

    A mea de pe DR-u are peste un an si aproape 10.000 de km de folosinta(cu tot cu trante pe ea)si rezista fara nicio problema sau vreun semn de uzura.Acuma e in lucru una la fel pentru DR-ul neveste-mii.Si pretul e de 240 de lei.

    Oricum 2 tobe aveam de gand sa ii pun, ar arata urat doar cu una. Multumesc de raspunsuri tuturor!

    Cristian stii cumva de unde pot sa fac rost de teava "Y" pentru ca toba originala are o teava la intrarea in finala?

    » Post actualizat in 05 Jan 2017 15:54

    Pune lumea și in USA chinezisme si nu miroase . E totuși o țeavă găurită și izolată. Da, e ieftină și nu ține foarte mult, dar dacă ai culcat motorul, așa e ca e mai suportabila suma de 300 lei față de câteva sute de euro?

    Nu vad rostul sa investesc cateva sute bune de euro intr-o evacuare performanta pentru ca nu am de gand sa tin mai mult de 2 sezoane aceasta motocicleta, asa voi investi 500 de lei in amandoua tobele. Si in plus de ce sa nu tina?... cativa ani duce ea.

  3. Salutare stimati colegi motociclisti, as dori sa va intreb unele lucruri despre montarea unei tobe sport pe o Yamaha MT-03, si anume:

    -stiu ca alimentarea cu combustibil se realizeaza cu ajutorul unui sistem de injectie Denso. Ar afecta cumva functionalitatea motocicletei montarea unei asemenea evacuari? (ma refer la deteriorarea motorului sau a unor piese din motor)

    -dupa montare va afecta performantele?

    -se poate monta fara EJK (electronic jet kit)? (stiu ca la propriu se poate, ma refer daca montarea fara ejk ar reduce drastic performantele)

    -am inteles ca rateurile care le da cu evacuare sport ar afecta pistonul. Este adevarat?

     

    Astept parerile voastre (desi stiu ca unele intrebari sunt stupide). Multumesc frumos!!!

     

    Toba din imagine as dori sa o montez (no-name).

    post-95757-0-10066900-1483391169_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...