Sari la conținut

Homorogan Flavius-Mihai

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

332 citiri profil

Homorogan Flavius-Mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Eu mi-am luat Pilot street radial pentru mobra mea de la ei si sunt foarte multumit, doar la ei am gasit asa pret bun! Si iti si spune DOT-ul inainte sa le trimita. https://anvelopemoto.eu/set-michelin-pilot-road-4/
  2. Oricum 2 tobe aveam de gand sa ii pun, ar arata urat doar cu una. Multumesc de raspunsuri tuturor! Cristian stii cumva de unde pot sa fac rost de teava "Y" pentru ca toba originala are o teava la intrarea in finala? » Post actualizat in 05 Jan 2017 15:54 Nu vad rostul sa investesc cateva sute bune de euro intr-o evacuare performanta pentru ca nu am de gand sa tin mai mult de 2 sezoane aceasta motocicleta, asa voi investi 500 de lei in amandoua tobele. Si in plus de ce sa nu tina?... cativa ani duce ea.
  3. Salutare stimati colegi motociclisti, as dori sa va intreb unele lucruri despre montarea unei tobe sport pe o Yamaha MT-03, si anume: -stiu ca alimentarea cu combustibil se realizeaza cu ajutorul unui sistem de injectie Denso. Ar afecta cumva functionalitatea motocicletei montarea unei asemenea evacuari? (ma refer la deteriorarea motorului sau a unor piese din motor) -dupa montare va afecta performantele? -se poate monta fara EJK (electronic jet kit)? (stiu ca la propriu se poate, ma refer daca montarea fara ejk ar reduce drastic performantele) -am inteles ca rateurile care le da cu evacuare sport ar afecta pistonul. Este adevarat? Astept parerile voastre (desi stiu ca unele intrebari sunt stupide). Multumesc frumos!!! Toba din imagine as dori sa o montez (no-name).
  4. Salutare, am si eu permisul A2, si vreau sa va spun ca mi-am luat o Yamaha MT-03, chiar acum o luna, si sunt foarte multumit de ea, nu prea am apucat sa ma dau cu ea din cauza vremii, insa cat timp m-am plimbat m-a lasat placut surprins. Se incadreaza la fix pentru A2 (33.4 kw), are cuplu din ture putine si o viteza maxima de aprox. 170 km/h. O recomand celor in situatia cu permis A2!!!
×
×
  • Creează nouă...