Sari la conținut

Cezar22

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cezar22

  1. Vand kit de coborare a suspensiei, 3 inch ( maxim posibil ) pentru Suzuki Intruder 1800 , 2005-2011- 150 Ron si ATRE (AUTOMATIC TIMING RETARD ELIMINATOR ) pentru acelasi model - 100 Ron. Pentru amatorii kit-ului de suspensie, va recomand aceasta dimensiune DOAR pentru cei care merg singuri si pe sosele deoarece inaltimea pana la sasiu se reduce la aproximativ 6 cm - extrem de spectaculos ca aspect dar problematic la drumuri cu denivelari. - exemplu in foto. Taxele de expeditie nu sunt incluse.
  2. » Post actualizat in 21 Apr 2017 08:35 Am gasit mufa pentru ATRE, multumesc pentru intentie. Imediat ce va sosi piesa, conectez cipul si dau o tura de proba! Poate se topeste si zapada pana atunci ... ))
  3. Salut! Multumesc pentru raspunsul rapid si detaliat dar scuze in acelasi timp pentru detaliile vagi pe care le-am dat cand am pus prima intrebare. Cu toate ca Intruder-ul de 1800 pe care il am de putin timp este ce mi-am dorit, am fost putin contrariat de caraitul pe care il primesc din cutie cand schimb din prima in a doua viteza. Si nu tot timpul. Uneori schimba smooth si silentios, alta data zgomotos si cu usoara rezistenta ca si cum nu deambreiez. Am citit pe acest forum diverse pareri, unii spun ca este de la cardan, altii ca tine de turatia la care schimbi, altii ca asa este normal la motoare mari... Din pacate nu am intalnit un utilizator de model similar live ca sa fac o comparatie asa ca pentru inceput am comandat acest cip ATRE. Tin la curent cu eventuale schimbari dupa upgrade !
  4. Salut, Am acceasi problema de treapta a doua la Intruder 1800 din 2007 ! Poti sa imi spui te rog cum ai rezolvat si de unde ai comandat piesele aditionale? Sunt din Iasi si inca nu am gasit pe cineva intr-un service care sa imi ofere o solutie ideala astfel incat cutia de viteze sa schimbe identic sau macar apropiat cu ce am avut anterior ( Honda CBR 1000 RR). Bineintels, nici motoarele nu sunt din aceeasi categorie dar caraitul in treapta a 2-a imi taie din placerea condusului in oras.... Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...