Sari la conținut

Vasiloiu Gabriel-Ionut

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vasiloiu Gabriel-Ionut

  1. Salutare !!! Am si eu nevoie de putin ajutor .. De curand am desfacut carburatorul la DR 600 , l-am curatat , reglat plutitorul deoarece curgea benzina pe supraplin continuu si pornea foarte foarte greu ... Ehh toate bune , acum porneste mai ok si nici nu mai e nevoie de soc .. Problema ar fii ca atunci cand il turez cam scoate fum negru si da rateuri cu flacara pe evacuare , si la 1 minut dupa ce il pornesc se ROSESC tevile de evacuare la iesirea din chiuloasa .. Eu cred ca este supra-alimentat !?? Cum ar trebui reglat carburatorul , sau ce sa ii fac ca risc sa prajesc chiuloasa !?? Ma gandesc si la un chit de reparatie pentru el ? unde as putea gasi si daca e ok .. Sau alta varianta , mai am un carburator de DR 650 , care nu am idee cat este de ok dar daca spuneti ca merge motorul de 600 cu carburator de 650 ??, as putea testa .. Ma mai gandesc si la varianta sa nu fie bine pusa la punct distributia ?? A doua mare problema ar fii ca la recentul schimb de ulei am gasit in capacul de la sorbul de ulei decantate cateva bucatele din ambreiaj ,( un piciorus intreg de la unul dintre discurile de ambreiaj si cateva bucatele de aluminiu vopsit )... Nu m-am incumetat sa desfac capacul la ambreiaj , pentru ca momentan inca functioneaza , ce este drept cam zgomotos motorul la turatii mai ridicate .. Oricum mai am un motor complet de DR 600 .. ce imi sugerati ? sa ii schimb ambreiajul ? E in regula sa mai merg cu el asa o vreme ?? Multumesc !!!
  2. Salut . Mersi frumos . Deci o prima parere buna despre motor . Ma bucur sa aud asta . Imi place acest motor si as vrea sa investesc in el , tocmai in ideea de a afla daca merita am si cerut pareri . M-a speriat putin Chiuloasa , deoarece cand am cautat sa o cumpar , din 10 anunturi de dezmembrare DR600 nici unul nu avea chiuloasa ,ax si culbutori , si spuneau ca e cu probleme , nu o sa gasesc . Deci sa inteleg ca : -- Ulei bun , tot timpul la FULL ( sau peste ? ) + Monitorizare Temperatura Ulei = Chiuloasa fericita !? + Ma gandeam sa inlocuiesc un Capac din cele doua de la culbutori cu unul Transparent sa pot observa in caz ca se infunda orificiile ce duc uleiul in chiuloasa , sau cedeaza pompa de ulei .. Alta idee in acest sens ? ?? Imi puteti spune unde sa monitorizez temperatura motorului ? Se gaseste ceva de cumparat special pentru asta sau adaptez ceva ? Si daca imi poti lasa un link pentru un manual de DR 600 tradus cumva ? Ma refeream la 'cuiele' alea ce actioneaza supapa . Culbutori ? Multumesc pentru sfaturi !!! Mai accept si alte experiente . vreau sa stiu tot
  3. Salutare colegi DR-isti . Scuzati ca va intrerup topicul . Sunt proaspat posesor al unui DR 600 , pe care il folosesc doar pentru teren . Am si eu cateva intrebari despre aceasta motocicleta . Recent am refacut-o : - mai exact scaunul de la supapa de evacuare sarit , in rest ok chiuloasa , dar am pus alta chiuloasa . - Am cumparat alta SH cu scaunele ok , dar cu alta problema ( canalul dinspre distrbutie , cel pe care sea aseaza axul cu came putin aplatizat 1-2 mm , dar am montat-o si asa ca nu mai rezistam . ... Din cate am inteles Chiuloasa este problema acestui model ( Scaune sarite , Ax cu came rupt , Culbutori mancati , Canale AX uzate .. ) . Pana acum e bine , functioneaza ok , pornire la a 4-5 pedala , si cam zumzaie putin (nu imi dau seama daca din chiuloasa sau din cutie ) .. Intrebarile mele ar fii : -- Cunoaste modificari ce pot fii aduse chiuloasei (sistemului de ungere ) , pentru a mai elimina din probleme ( experimente reusite ) ??? -- Orice modificare propusa o pot testa ( Am chiuloasa ce veche pentru teste ) .. Am si ceva ateliere de strungarie in oras .. astept idei -- REGLAJE ... Daca este ceva bine de stiut in reglaje va rog sa imi spuneti ( Reglat distributie , Tacheti , sau chiar in motor ) etc ... ?? -- Sfaturi in utilizarea acestui model ? Intretinere ? Orice experienta sau informatie este binevenita .. Scuzati daca deranjez , cum spuneam detin de putin timp DR 600, si e prima motocicleta de capacitatea asta si in 4T , si auzind ca are ceva probleme , vreau sa ma documentez din timp sa previn ce se poate . Multumesc Anticipat !!!
×
×
  • Creează nouă...