Sari la conținut

Silviu Neg

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Silviu Neg

  1. De ce nu faceti un calcul cat va costa sa mergeti in afara tari sa va cumparati o mobra de la un dealer sau persoana fizica?  Sa nu te pricepi precum colegul nostru mai trebuie si un mecanic ca n-o sa-l pui pe dealer/privat sa o testeze si mai ales sa nu vorbesti pe limba lui. La mine a iesit mult mai scump si am apelat la Marcel. A inspectat-o vizual, a mers cu ea, mi-a adus-o acasa impreuna cu actele necesare inmatricularii, am pornit-o. am mers cu ea si a fost bine. Din acel moment intelegerea a luat sfarsit. Este un second hand si trebuie sa fi pregatit pentru orice defect.

    Nu esti de acord cu acest fapt. ia-ti una noua!

     

  2. Mergem pe el ca e la noi in tara si mergem cu speranta ca a fost reparat, dar de fiecare data plecam dezamagiti. Partea din jud. Sibiu arata de parca a trecut un tractor cu discurile pe el. Cel din Arges e peticit si raspeticit. Nu e bucurie mare cand esti pe viraj si apare groapa. De tuneluri ce sa zic, parca sunt gauri negre. Am faruri bune dar degeaba, mergi cu speranta ca nu e nicio groapa si totusi exista si dai in ea pentru ca o vezi tarziu. Sa vezi dupa curba in coborire semn de cedeaza trecerea desenat pe asfalt, asa fara sa fii avertizat nu ma incanta. 

    Asfalteaza-l, creaza parcari la Cascada, Lac si Baraj si pune taxa. 

     

  3. La 22.10.2019 la 11:15, Motologistic a spus:

    Dar... te-ai dat cu ea? 

    Sau unde am parcat-o, acolo e și acum? 😅😄

    Mai, știți ce am observat eu? 

    Majoritatea, cum v-ați văzut cu sacii în căruță, cum uitați ca frumos ar fi sa lăsați un review. 

    O poza, 2, 3 cuvinte n'ati pune unu'. 🤨🙄

    La ăștia care nu lăsați un comentariu, fapt ce i-ar ajuta și pe alții, nu neapărat numai pe mine, ar trebui să vă iau 400 de euro, nu 350 🤔

    Sa nu exageram!

     

×
×
  • Creează nouă...