Sari la conținut

Silviu Neg

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

389 citiri profil

Silviu Neg's Achievements

  1. De ce nu faceti un calcul cat va costa sa mergeti in afara tari sa va cumparati o mobra de la un dealer sau persoana fizica? Sa nu te pricepi precum colegul nostru mai trebuie si un mecanic ca n-o sa-l pui pe dealer/privat sa o testeze si mai ales sa nu vorbesti pe limba lui. La mine a iesit mult mai scump si am apelat la Marcel. A inspectat-o vizual, a mers cu ea, mi-a adus-o acasa impreuna cu actele necesare inmatricularii, am pornit-o. am mers cu ea si a fost bine. Din acel moment intelegerea a luat sfarsit. Este un second hand si trebuie sa fi pregatit pentru orice defect. Nu esti de acord cu acest fapt. ia-ti una noua!
  2. Mergem pe el ca e la noi in tara si mergem cu speranta ca a fost reparat, dar de fiecare data plecam dezamagiti. Partea din jud. Sibiu arata de parca a trecut un tractor cu discurile pe el. Cel din Arges e peticit si raspeticit. Nu e bucurie mare cand esti pe viraj si apare groapa. De tuneluri ce sa zic, parca sunt gauri negre. Am faruri bune dar degeaba, mergi cu speranta ca nu e nicio groapa si totusi exista si dai in ea pentru ca o vezi tarziu. Sa vezi dupa curba in coborire semn de cedeaza trecerea desenat pe asfalt, asa fara sa fii avertizat nu ma incanta. Asfalteaza-l, creaza parcari la Cascada, Lac si Baraj si pune taxa.
  3. Ce cauta Africana in povestea asta? Noroc cu pozele tale ca sotia nu mai tacea cu Padis, Padis.
  4. Nici virusu nu trece atatea granite, l-ai zapacit de tot. Sanatate si bucurate de motoarele din garaj!
  5. @Apriliacluj Nu ti-as da bani pe mana ca sa-mi aduci un motor. Parca te vad cu ceva canistre in duba ca sa nu alimentezi din Germania.
  6. Excusivist de exclusivist grupul de pe FB. Am cerut si eu acu' ceva timp sa ma alatur si am raspuns cu toata sinceritatea la intrebarea adresata. Al 40-lea membru ar trebui sa fie cu totul special si eu nu sunt. Va multumesc, m-am razgandit, nu va merit!
×
×
  • Creează nouă...