Jump to content

Silviu Neg

Membru
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Silviu Neg

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

118 profile views
 1. Mergem pe el ca e la noi in tara si mergem cu speranta ca a fost reparat, dar de fiecare data plecam dezamagiti. Partea din jud. Sibiu arata de parca a trecut un tractor cu discurile pe el. Cel din Arges e peticit si raspeticit. Nu e bucurie mare cand esti pe viraj si apare groapa. De tuneluri ce sa zic, parca sunt gauri negre. Am faruri bune dar degeaba, mergi cu speranta ca nu e nicio groapa si totusi exista si dai in ea pentru ca o vezi tarziu. Sa vezi dupa curba in coborire semn de cedeaza trecerea desenat pe asfalt, asa fara sa fii avertizat nu ma incanta. Asfalteaza-l, creaza parca
 2. Ce cauta Africana in povestea asta? Noroc cu pozele tale ca sotia nu mai tacea cu Padis, Padis.
 3. Nici virusu nu trece atatea granite, l-ai zapacit de tot. Sanatate si bucurate de motoarele din garaj!
 4. @Apriliacluj Nu ti-as da bani pe mana ca sa-mi aduci un motor. Parca te vad cu ceva canistre in duba ca sa nu alimentezi din Germania.
 5. Excusivist de exclusivist grupul de pe FB. Am cerut si eu acu' ceva timp sa ma alatur si am raspuns cu toata sinceritatea la intrebarea adresata. Al 40-lea membru ar trebui sa fie cu totul special si eu nu sunt. Va multumesc, m-am razgandit, nu va merit!
 6. Eu am facut jantele de doi ani pe Transalp si am sa rezolv problema si pe Africana. Pe fata sunt aceleasi cauciucuri, iar pe spate este o dimensiune mai mare, cu atat mai usor. Schimb cauciucurile vara pentru ca folosesc Mitas E09 .
 7. Salut! Suntem noi veniti pe acest forum. Am facut trecerea de la Transalp xl600 si e racheta, pentru mine. Sunt fericit!
×
×
 • Create New...