Sari la conținut

mihai024

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

166 citiri profil

mihai024's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ghetele din poza sunt moto.De la Rev it . Am si niste booti Mag 1 dar inca nu "gasesc" schimbatorul in ei si am plecat in ghete.
  2. Eu merg incet si pe treaba mea. Va multumesc mult ! Ieri am achizitionat o pereche de blugi cu protectii genunchi si sold.Mi as fi luat din piele de la 1 70 si fiindca nu sunt bat in talie nu am gasit ceva sa mi vina momentan. » Post actualizat in 05 Jul 2017 06:38 » Post actualizat in 05 Jul 2017 06:40 El este.Nu stiu daca are cont aici.Prefer sa ramana discutia despre mine.Multumesc. » Post actualizat in 05 Jul 2017 06:42 Si legat de exprimarea mea cu busa turbo....eu la 1 aprilie stiam despre motociclete doar ca au 2 roti.In cateva luni mi-am luat carnet.Motor.Echipament premium.Cred ca am inceput mai mult decat decent.
  3. Dupa o lunga asteptare vineri am luat permisul.....si care orice incepator sambata am plecat pe Transfagarasan.Am avut norocul ca un veteran sa ma cheme si nu am ratat ocazia.Nu e usor sa mergi cu viteze asa mici cand ai o busa turbo si sa ai atata rabdare cu cineva mai mult decat novice.M-am descurcat mai bine decat ma asteptam.A mers ca uns pot spune.Atasez cateva poze.Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...