Sari la conținut

Claudiu PepsiAddicted

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Claudiu PepsiAddicted

  1. Salutare, Doresc sa-mi achizitionez, dupa cum speciifica si titlul topicului, o pereche de manusi pentru moto. Are cineva de vanzare? Sau ma poate directiona catre un magazin ceva.. ca n-as stii unde sa ma duc in alta parte decat la Paul Moto, iar de pe net, nu vreau sa-mi iau pana nu probez o pereche ca sa stiu ce marime mi-ar trebui. Tin sa specific ca am ~1.90 si 93kg.. Multumesc de ajutor anticipat si asfalt uscat "motoristilor"..
  2. Eu tot astept sa vad prostu' care va spune ca mobra Piaggio venea prea tare, cu 200 la ora si nu l-a vazut..
  3. Va salut.. Am si eu nevoie de putin ajutor..e cineva pe grup care are un yamaha fz6? Vreau sa-mi incerc ceasu pe alt motor,sa vad care e buba..ceasu,sau vreun fir de ajunge la ceas..ca nu mi se lumineaza fundalu! Becu/ledu nu e ars ca s-a mai aprins..e un contact imperfect undeva.. Dau si-o bere celui ce ma ajuta..
  4. Care se tine in mai mult de 2 cusaturi..a cuiva care a folosit-o si-a avut grija de ea..dar si-a cumparat alta,poatw mai performanta..si se poate descotorosi de cea veche n-am pretentii de firme de top.. » Post actualizat in 13 Apr 2017 19:18 Pretu il zice vanzatorul daca e..si de acolo ne intelegem noi dupa ce vedem si incercam marfa..
  5. O geaca moto donatie,sau vanzare la un pret cat de cat ok..pt un coleg incepator,aveti? 1.90m si ~95kg..
  6. Nu vor exista probleme de genu asta.. Le am de frica si respect,n-am dat in gura pana acuma mai mult decat m-am simtit eu stapan pe mine doar ca sa ma incord sau sa impresionez pe cineva! Deci din pct asta de vedere nu-mi fac nici un fel de problema.. Mai tare m-am referit ca nu am experienta necesara sa merg singur sa vad si sa aleg un motor fara probleme de functionare..de aia am apelat la ajutorul/sfatul vostru.. Dau o bere daca e ce trebe! » Post actualizat in 29 Mar 2017 04:30 Atat? Nu mai avem pe nimeni pe aici? Astia suntem toti din TM? )))
  7. Salutare, Ma poate ajuta si pe mine cineva, daca este posibil cu orice fel de informatie legat de acest fz6s din orasul nostru? Daca cunoaste cineva omul, motocicleta, si-mi poate oferi vreo informatie utila.. Sunt incepator, n-am inca nici 1 an vechime cu cat. A pe permisul de conducere, deci n-am nici experienta necesara sa merg de unu singur.. sa aleg un "fier" cum am mai vazut ca se foloseste termenul aici pe forum )) Ar fi prima mea motocicleta, chiar imi place modelul acesta si ma bucur ca l-am gasit, sper doar sa nu fie prea frumos ca sa fie adevarat. Ma intereseaza motorul din punct de vedere functional sa fie boboc.. restu facem sa fie. /index.php?/topic/739947-yamaha-fz6s-fazer-2006/ Va multumesc anticipat, si ca sa rimeze.. Asfalt uscat!! Dau o bere pentru ajutor si o eventuala achizitie..
×
×
  • Creează nouă...