Sari la conținut

Panciu Robert

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Panciu Robert

  1. Scopul acestui post a fost de a testa adaptorul si eventualele modificari pentru o buna comunicare cu partea de moto, nu de a testa toate modelele. Va multumesc pentru ajutorul oferit! Se poate inchide!
  2. Multumim Domnului Dan Nastase pentru vizita de astazi Am gasit defect senzorul de combustibil din rezervor si in rest erori de la vechea baterie care a ramas fara curent si cateva module au intrat in protectie. Foarte frumos exemplarul si f ingrijit. O zi frumoasa tuturor. Drum intins.
  3. Maine la ora 13:00 te asteptam. Str. Brebenei Nr 20 Sector 5 Bimmer Service 0720535010 » Post actualizat in 23 Mar 2017 16:05 Am testat deja cu succes un BMW R1200RT din 2011 ( super simple motocicletele voastre )
  4. Multumim frumos Dan Ny, Am achizitionat un adaptor pentru testerul nostru NEXT pentru moto ( ultima generatie de tester original BMW) . Avem un client in Timisoara care doreste sa vina la noi pentru o diagnoza si azi am primit adaptorul si dorim sa-l testam inainte sa il chemam la noi. In principiu vreau sa conectez la un moto BMW sa vedem ca totul este ok. Pe viitor o sa incercam sa punem la dispozitie un pachet de verificari pentru partea de moto BMW. Va multumesc pentru ajutor.
  5. Salutare!!! Am nevoie de un voluntar cu o motocicleta generatie mai noua ( peste 2008 an fabricatie) pentru a testa o diagnoza originala moto achizitionata de la BMW! Doresc sa testez diagnoza si cu aceasta ocazie ii pot citii erorile motorului. Locatie Bucuresti, zona Eroii Revolutiei. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...