Jump to content

polivanez

Membru
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About polivanez

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Carnet moto din
  2017

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  honda,aprilira,derbi
 1. Salut, Se ocupa cineva cu inchirieri de tobe pentru RAR ( Honda cb600fa) Multumesc frumos
 2. Mersi hypnotech24 ! Mersi silver arrow ! Un admin sa închidă topicul ? Mersi Moare lumea de foame ...
 3. Am o un prieten Neamț , a sunat pentru noi Am găsit si ceva vorbitori de engleză ( vânzători) Dacă găsesc ceva sa mi placa mult si nu poată sa meargă prietenul(Neamț ) cu noi, o sa apelez pe la băieții de pe forum care se ocupa cu așa ceva .
 4. Salut, Împreuna cu un prieten vrem sa luam doua biciclete , naked si ceva de teren . Naked -> cb650f 2015, 2016 , am găsit câteva pe mobile.de cu putini km(maxim 5000) -> direct de la proprietar neamț ! Am găsit gen 2016 0km dar na... Dacă nu au fost înmatriculate acolo nu le pot înregistra aici. La ce trebuie sa fim cei mai atenți , sa avem încredere in km ? Neamțul negociază ? Sfaturi "de prim ajutor" ! Mulțumesc !
 5. Cred ca merge si din SUA. Eu am întrebat din Germania -> România . Asta cu Bulgaria chist nu stiu
 6. Pur si simplu sunt noile "reguli "(poluare) au intrat de la începutul lui 2017 , euro 4 ABS (pentru motociclete noi )! Doar dacă cei de la reprezentante nu le au "declarat"deja la rar ! Sper sa se înțeleagă , nu stiu cât de bine m am exprimat
 7. Am vorbit cu un nenea de la Rar, mi'a confirmat pentru motocicletele noi fără euro 4 nu le mai poți înmatricula ! Dacă iți euro 3 din alta țara dar a fost înmatriculata acolo o poți înmatricula !
 8. Multumesc ! Am intrebat pe cei de la RAR mi 'au zis "Nu intra in atributiile RAR inmatricularea vehiculelor. Va rugam sa va adresati institutiilor autorizate- DRPCIV" Eu i am intrebat de Euro 3 -4 ,acelasi lucru ca aici si m au trimis la DRPCIV )
 9. Salut, In primul rand imi cer scuze daca mai exista topicul ! Am cautat pe drpciv,rar bla bla , nimic! Am cautat si articole pe net . ( am gasit ceva, abs obligatoriu , euro 4 la fel dar de cand exact ! ? ) Vreau sa'mi cumpar o mobra noua (2016-2017) . Am fost/sunat/mail pe la reprezentantele de honda,kawa,suzuki pentru a ma interesa . Mi s'a spus ca (sau am inteles eu prost) modele care nu sunt euro 4 nu se mai pot inmatricula ! Am intrebat de kawa z800 2016 , honda cb650f 2016 , gsr 2016 . Mi'au zis ca aceste modele nu se mai pot inmatricula , asa ca m
×
×
 • Create New...