Sari la conținut

SRB

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea, Bihor, Romania

SRB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am inteles acum despre ce vorbea florinelu07, va multumesc amandurora. Cat despre permis, il voi face cu timpul, probabil in toamna, oricum vreau sa devin un motociclist "pe deplin" asa ca, cu banii castigati imi voi lua si o moto de strada(desigur, dupa ce fac permisul). Cred ca ma voi descurca in privinta acestor aspecte... Iti multumesc foarte mult, chiar sunt niste motoare ok, se pare ca in afara am de unde alege. Probabil voi mai creste acest buget, ca sa nu dau gres. Multumesc pentru sfat! Puteti sa-mi spuneti aproximativ cam cat costa sportul acesta? Adica, cam cat costa anual sa schimbi consumabilele, sa iei una alta, etc, din experienta proprie. Stiu ca asta se raporteaza la cat si cum te dai, dar in general, pentru un enduro nu hard, cam cat duce? Sigur voi mai strange bani pentru ca nu vreau sa neglijez echipamentul(casca, ghete si ceva protectii macar la inceput sa fie de calitate) cred ca vor ajunge pt soft enduro.
  2. Inteleg, deci cu cat e mai vechi motorul cu atat costa mai mult intretinerea? Mi se pare normal oarecum la inceput, adica poate motorul necesita niste investitii datorita faptului ca e vechi.. dar ma referam pe termen lung. Problema e ca nu imi permit sa dau foarte multi bani pe un motor, sunt in clasa a 12-a. Parintii ma vor ajuta cu 1500 de euro la inceput. Ideea e ca am sa ma angajez din vara si dupa si in perioada facultatii. Permisul nu stiu daca e o problema acum, LA INCEPUT, pentru ca eu locuiesc intr-un sat, in apropierea orasului, si aici am paduri si campuri. De asemenea, am un bunic in Cluj, pana acolo as putea duce motorul pe remorca.(Am categoria Nu am de gand sa circul cu el pe drumurile publice, eventual 200 300 de metri prin sat pana ajung la padure. Iti multumesc pentru parere!
  3. Buna ziua! Numele meu este Razvan, locuiesc in orasul Oradea si am 19 ani. Dupa ce termin cu examenul de BAC vreau sa imi cumpar prima mea motocicleta, care va fi un enduro. Bugetul meu se va invarti in jurul sumei de 1500 euro(motocicleta - 1000 euro, echipament 500). Problema mea este ca nu stiu ce motor ar trebui sa aleg care sa fie in aceasta suma. Ideea e ca il voi folosi la plimbari prin padure si pe camp, dar nimic de tipul "hard-enduro". Vreau sa fie o motocicleta pe care sa invat lucrurile esentiale. In viitor, adica incepand cu Iulie probabil, ma voi angaja si imi voi strange bani pentru o motocicleta mai buna. La echipament m-am gandit ca 500 euro ar fi un buget decent, avand in vedere ca nu voi face nimic extrem. Vreau sa iau in primul rand o casca BUNA si niste ghete de enduro bune. Daca mai raman cu ceva, probabil o armura sau nu stiu. Intrebarile mele sunt: ce motoare s-ar incadra in bugetul respectiv, incepand cu 125cmc(inclusiv) si cam cat costa intretinerea unui enduro la inceput, cand nu voi face nimic "hard"? Normal ca o data cu progresul, voi avea nevoie si de un motor mai bun, si de piese mai bune si impliciti de mai multi bani pentru intretinere. Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
×
×
  • Creează nouă...